Az első karácsonyukra készülnek szülőként Király Viktorék
2020-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Első karácsonyukra készülnek szülőként Király Viktorék, akik elárulták, terveznek-e kistestvért a fiuknak, Kolennek.Nagyon különleges lesz az idei karácsony Király Viktor és felesége, Virág Anita számára! Az ünneplés ezúttal ugyanis hármasban zajlik majd, kisfiuk első karácsonya miatt pedig igazán izgatottak az ifjú szülők:

„Az, hogy idén már hárman vagyunk, a legfantasztikusabb dolog, amit csak kívánhattam” – kezdte a Hot! magazinnak a boldog anyuka, aki egyébként is imádja az ünnepi időszakot, így már novemberben nekilát a díszítésnek. A karácsonyi koszorúk és színes LED-füzérek szeretetét a kisfia is örökölhette: "Kolen imádja nézegetni a villogó égőket!"

Király Viktor ennél kissé visszafogottabb, ami a karácsonyt illeti: bár már szívesen segít is Anitának díszeket venni, a kapcsolatuk elején nem értette, mire a nagy felhajtás.

„Egész egyszerűen úgy vagyok vele, hogy nekem minden nap ünnep. Megvan mindenem, amire vágytam, ezért az a legnagyobb ajándék, hogy azokkal lehetek, akik a legfontosabbak számomra” – vallotta be az énekes, aki egyébként a rendes ajándékokkal, pontosabban azoknak az eltitkolásával hadilábon áll.

„Eddig minden évben tudtam, mit kapok, és biztos vagyok benne, hogy most sem lesz ez másként: úgyse bírja ki, hogy ne mondja el” – mesélte a felesége, hozzátéve: Viktor viszont csak a fa alatt bonthatja ki az ajándékát. 

A karácsony mellett mást is ünnepelnek decemberben a szerelmesek: az első házassági évfordulójukat.

 

„A korlátozások miatt ez rendhagyó évforduló lesz, ahogy a szilveszter is” – vette át a szót a zenész, akinek a fellépések elmaradása miatt lesz különösen furcsa az év vége.

„A koncertezés hiányzik, de boldoggá tesz, hogy a családommal lehetek. Úgy érzem, minden nagyon kerek így, hárman egy egészet alkotunk. Ezért nem tervezünk kistestvért, de egyébként is még nagyon az elején vagyunk a szülővé válásnak” – vallotta be Viktor.

Forrás: Blikk