Az anyaságról vallott Debreczeni Zita
2024-01-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Debreczeni Zita kisebbik gyermeke is lassan egyéves lesz. Az édesanya néha örülne, ha nagyobb lenne, de olykor megijed, hogy mennyire telik az idő.

Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita az utóbbi pár hónapban nem igazán osztottak meg sokat a magánéletükről. Amióta tavaly márciusban megszületett a második gyermekük, a mindennapjaik jóval sűrűbbek lettek, és legfőképp a családra koncentrálnak. A szakács nemrég elárulta, hogy zömmel Zita van otthon a kicsikkel, míg ő dolgozik, viszont a kedvese arra törekszik, hogy ő se maradjon ki a legmeghittebb pillanatokból: egy nap többször is beszélnek telefonon, illetve Zita fotókat is küld neki a két fiúról.

Nem is lehetnének hálásabbak, hogy több lombikprogram és vetélés után két egészséges gyermeket nevelnek. Így sokkal lazább szülők próbálnak lenni: a fiaik annyit futkározhatnak, amennyit csak akarnak, átrendezhetik a fél lakást, sőt, még az édesapa autóját is összefirkálhatják, amelyre sokan egyből ugranának. Bár a modell nem mutatja meg a gyermekei arcát a közösségi médiában, a mindennapjaikról rendszeresen oszt meg tartalmat. Ezúttal is így tett, illetve az anyaságról is beszélt.

„Gyereket fárasztani elég komoly munka, csak szólok! Ilyenkor örülnék, ha a kicsi már nagyobb lenne, de közben megijedek, hogy hamarosan a kicsi is egyéves lesz. Hova rohan az idő?” – tette fel a költői kérdést Zita.