Az ágyba bújást Molnár Anikó kutyáival kell megvívnia a kiválasztott férfinak
2023-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Molnár Anikó, aki négy kiskutya büszke gazdája, nyíltan vállalja, hogy a házi kedvenceivel egy ágyban alszik. A modell elmondta, ez már többször okozott problémát a párkapcsolataiban.

– A legtöbb férfi nagyon kényes a kutyakérdésben: azt tapasztalatom, meg sem tudják indokolni, miért probléma az, hogy a kutya is feljöhet az ágyra, egyszerűen csak kiborulnak tőle. Ezt már többször átéltem, hiszen négy kiskutyám van, egytől egyig mentett állatok. Az egyikőjüknek csak három lába van, mert a korábbi gazdája megkínozta. A kezdetektől fogva együtt alszom velük, hiszen végtelenül szeretetéhesek, és ők az én kis társaim. Az évek alatt volt olyan kapcsolatom, amely nyolcvan százalékban azon ment tönkre, hogy az akkori párom nem tudta elfogadni a kutyáimat – mesélte Anikó.

Számtalan ember él olyan párkapcsolatban, ahol az egyik fél anyagilag kihasználja a másikat. A modell számára nemcsak az fontos, hogy a férfi elfogadja a kutyáit, de az is, hogy szorgos legyen.

Biztosan nem tudnék olyan férfival lenni, aki nem dolgozik, és rajtam élősködik. Azt gondolom, elsősorban nem az a fontos, hogy sok pénze legyen, hanem, hogy a férfi is kivegye a részét a munkából, és itt a ház körüli teendőkre is gondolok. Az évek alatt sokszor a szememre vetették, hogy bizonyára azért nem találok párt, mert nagyok az igényeim. Rá kellett jönnöm, hogy igazuk van, de nem anyagilag várok el sokat, hanem emberileg, és – sajnos – nagybetűs emberekből egyre kevesebb van

– magyarázta Anikó.