Autózár nyitás sérülésmentesen
2021-09-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Előfordult már, hogy autózár nyitás szolgáltatásra volt szükséged? Képzeld el, ahogy a munkahelyedre, egy fontos találkozóra, vásárolni vagy épp egy wellness hétvégére indulsz. Megnyomod a távirányítót vagy használod a slusszkulcsot, de a kocsi ajtaja nem nyílik. Ilyen nincs! Pont a legrosszabbkor… Valójában ez soha nem történik jókor. De az még a szerencsésebb eset, ha ilyenkor a ház előtt vagy a garázsban áll az autó. Gondolj bele, mennyivel kényelmetlenebb, ha mindez egy üzletközpont fizetős parkolójában, egy benzinkúton vagy valahol messze, egy országúti pihenőhelyen történik.Mit csinálsz ilyenkor? Megnyomod ezerszer a távirányítót, próbálgatod a kulcsot és talán néhány szitokszó is elhagyja a szádat. De hiába, az
autózár nyitás csak nem akar összejönni. Sőt, rosszabb esetben még a kulcs is beletörik a zárba vagy megsérted az autódat, tovább tetézve a bajt. Ilyenkor inkább nyugodtnak kell maradnod és alaposan megfontolnod következő lépést. A kinyithatatlan ajtóknak ugyanis számos oka lehet:
- lemerült vagy elromlott az autó távirányítója
- lemerült az autó akkumulátora
- feltörték az autózárat

Ezen kívül előfordulhat olyan probléma is, aminek pontosan tudod az okát, hiszen Te magad idézted elő:
- beletört vagy beragadt a kulcs a zárba
- véletlenül bezártad a kulcsot a kocsiba

Bármi is a baj, először azt kell átgondolnod, hogy megoldhatod-e önerőből vagy autózár nyitás szakértőre lesz szükséged. Ha lemerül az akkumulátor vagy a távirányító, az viszonylag egyszerűen orvosolható. Ám vigyázz, mert egy nem működő távirányító csalóka lehet. Jó esetben tényleg csak az elem merült le, de az is előfordulhat, hogy a távirányító elvesztette a kódot, az autó nem tudja fogadni a jelet vagy elmozdult egy alkatrész a távirányítóban.

Abban az esetben sem érdemes mindenféle hasznosnak gondolt célszerszámmal próbálkozni, ha kizártad magad az autóból vagy beletört a kulcs a zárba. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyeskedők több kárt okoznak, mint hasznot.

A legjobb döntés tehát a fenti esetekben, ha autózár nyitás specialistát hívsz. Például az autokulcsmasolas.com szakértő munkatársait. A speciális eszközeik és a szakmai ismeretük segítségével sérülésmentesen, zárcsere nélkül eltávolítják a beragadt kulcsot. De könnyen megoldják az elromlott távirányítók problémáját és még a bikázásban is segítenek lemerült aksi esetén. Bármelyik problémával találkozol, mindegyikre tudnak gyors és hatékony megoldást.

Szívből kívánjuk, hogy soha ne legyen autózár nyitásra szükséged. Ám ha mégis baj van, hívd bizalommal Szabó Dénes autókulcs másoló és immobilizer programozó profi csapatát!