Árpa Attilának 19 évvel fiatalabb barátnője van
2024-04-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Árpa Attila a Bonus Trip című film bemutatóján az új kedvesével jelent meg. A 19 évvel fiatalabb Alexandrával már korábban is egy párt alkotott.

Árpa Attila a szerelmi életéről az elmúlt időszakban igencsak sejtelmesen nyilatkozott. Mióta véget ért a Nagy Ő forgatása, és kiderült, hogy Nyergesi Tímeával elváltak az útjaik, senkivel nem hozta össze a sors. Egészen pár hónappal ezelőttig, arról mesélt, hogy beleszeretett a kolléganőjébe.

– Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani – mondta akkor lapunknak.

A színész azóta sem árult el többet a titokzatos hölgyről, ám nemrégiben egy sejtelmes videót osztott meg a TikTok-oldalán, amelyben egy ismerős arc is feltűnt. Nem mást karolt át a felvételen, mint a régi párját, Czakó Alexandrát, így egyből beindultak a találgatások, hogy talán újra összejöhetett az egykori álompár. A 19 évvel fiatalabb színésznővel egyébként 2022-ben szakítottak, miután négy évig boldog párkapcsolatban éltek, sőt, még a gyerekvállalás is felmerült köztük. A Keresztanyu című sorozatban is együtt forgató páros valóban ismét egymásra talált, és újra boldogok együtt.

Kedd este egy vadiúj amerikai-magyar koprodukciós filmet mutattak be az Aréna Pláza mozijában, amelyben Attila is szerepet kapott, így várható volt, hogy a premieren is megjelenik. Igen ám, ám arra nem sokan számítottak, hogy Árpa a gyönyörű Alexandra oldalán vonul be, aki szintén szerepel a produkcióban. A Bonus Trip című film bemutatójára együtt érkeztek, s kiderült: újra együtt vannak.