Anita nélkül nyaral Király Viktor
2023-07-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A házaspár több mint fél éve él külön, és noha úgy tudni, küzdenek a kapcsolatukért, a családi programokat egymástól függetlenül szervezik. S bár a kisfiuk, Kolen örök köteléket jelent két szülő között, egyre kétségesebb, hogy a küzdelmes hónapok alatt sikerül megmenteniük a házasságukat.

Nemrégiben Anita egyedül vitte a hároméves kisfiukat az első repülőútjára, majd Viktor ünnepelte a szüleivel és a testvéreivel az édesapja, Király Tamás születésnapját... a felesége nélkül. Pedig Viktor ikertestvére, Ben és annak családja négy év után először tudott hazatérni Magyarországra New Yorkból, ennek ellenére a közös programokon mindenki feltűnt a családból, Anitát kivéve.

Úgy tűnik, a felek lassan belefáradnak a „mentőakciókba”... Viktor most Horvátországba utazott a nővérével, a bátyjával, a sógornőjével és az unokaöccsével, míg Anita itthon maradt a kis Kolennel.

Pedig idén tavasszal az énekes még nagyon eltökéltnek látszott.

– Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért, majd meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt közöttünk, Anita fontos a számomra – fogalmazott akkor Viktor.