Angelina Jolie és Brad Pitt újrakezdték
2017-09-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Ki gondolta volna? Amilyen viharosan „elvált ágytól és asztaltól” Ange­lina Jolie (42) és Brad Pitt (53) sztárpárja, olyan drámai módon vágtak bele az újrakezdésbe.Sokan a szenvedélyes második egymásra találásban már-már a showbiznisz hatvanas-hetvenes éveinek színész házaspárja, Richard Burton(†58) és Elizabeth Taylor (†79) viharos kapcsolatát látják újjászületni, amely aztán két házasságot és két válást eredményezett. Az első szakításukkor Taylor még az öngyilkossággal is megpróbálkozott. Így látja a helyzetet maga Jolie is.

– Azt hiszem, mi lehetünk az új Burton és Taylor – mondta barátainak Jolie a sztárpár életrajzírója, Ian Halperin szerint. A férfi hamarosan megjelenő könyvében arról szó esik, hogy néhány hete egy üres Beverly Hills-i házban találkoztak egymással a házastársak. Akkor látták egymást először a hónapok óta tartó válóper kezdete óta.

Angelinánál pontosan egy évvel ezelőtt telt be a pohár.

– Nagyon, nagyon dühös voltam amiatt, hogy Brad részegen bántalmazta fogadott fiunkat, Maddox-ot – nyilatkozta a válás bejelentésekor a színésznő.A mindenre elszánt Jolie bele is betegedett a szakításba, arc­idegbénulást kapott. Pitt magát ostorozta a válásért.

– Amióta a főiskoláról kijöttem, nem telt el nap, hogy ne fogyott volna el nálam egy üveg whisky – mondta a GQ-nak adott interjújában. Állítólag Pitt megígérte, hogy nem iszik többé, és ezzel elindult a békülési folyamat.

– A színész tette meg az első lépést, bocsánatot kért Jolie-tól. Ugyanakkor mindketten tudják, hogy nem élhetnek együtt, de nem élhetnek egymás nélkül sem – állítja Halperin.

Forrás: Blikk