Amikor mindig csak Te vagy szingli a barátaid közül
2023-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Amikor időről időre mindig rájössz, hogy egy-egy baráti programon már megint csak Te jelentél meg kísérő nélkül, és esetleg még a hozzád legközelebb álló emberek is kifejezik rosszallásukat, az nagyon frusztráló tud lenni. Talán odáig is eljutsz, hogy már megkérdőjelezed a saját értékeidet, bizonytalanná válsz, elveszíted a hited önmagadban és abban, hogy Te valaha még megtalálhatod-e a szerelmet.

De mégsem szabad engedned, hogy ez a kívülről Rád nehezedő nyomás tönkre tegyen. Inkább élvezd a szingli életed minden előnyét és érezd jól magad a saját bőrödben! Az alábbi ötletek megmutatják, hogyan csináld.

 

Mutasd meg a legjobb formád!

Ha újra és újra egyedül mész el egy-egy programra, akkor könnyen érezheted magad egyre inkább elszigeteltnek, csúnyának és szerencsétlennek. De ennek nem kell így lennie. A legközelebbi hasonló találkozó előtt turbózd fel magadat. Szerezz be egy csini ruhát, cipőt, menj el fodrászhoz, és legyen a belépőd olyan, amitől mindenkinek leesik az álla. Mutasd meg, hogy milyen is vagy, amikor a legjobb formádat adod. Ha magabiztosan mész oda, akkor végre elengedheted a feszengésedet, vidáman beszélgethetsz, flörtölhetsz, és élvezheted a szabadságod.

Ünnepeld meg, hogy egyedül vagy!

A szingliség csak egy állapot. Ami nem tart örökké. Miért is ne ünnepelhetnéd meg méltóképp, hogy szabad vagy, mint a madár, az életed felett Te rendelkezel, és azt tehetsz, amihez csak kedved van? Ha megpróbálod élvezni a szabaddá vált idődet, és olyan dolgokkal töltöd ki, amitől még jobb kedved lesz, az felszabadító érzés.

Kérd a barátaid segítségét!

Ahelyett, hogy féltékenykednél a barátaidra a párkapcsolatukért, tekints rájuk úgy, mint remek lehetőség. Ha a baráti társaságodban több férj vagy vőlegény van, akkor könnyen előfordulhat, hogy ismernek valakit, egy szingli férfit, aki épp csak Rád vár valahol. Miért ne szervezhetnének Neked egy randit négyesben?

 

Ez is érdekelhet! - Senki nem marad örökké szingli!

 

Keress új barátokat!

Ha a meglévő baráti köröd már túl szűkös számodra, esetleg mindig kellemetlenül érzed magad a társaságukban a szingliséged folytán, akkor miért ne kereshetnél új barátságokat magadnak. Egy jófej kolléga, vagy kedves szomszéd talán csak arra vár, hogy beszélgess vele, és közelebbről megismerkedhessetek. De kereshetsz új hobbit, beiratkozhatsz egy tanfolyamra, vagy eljárhatsz táncolni, amihez csak kedved van. Amint kilépsz a négy fal közül számtalan lehetőség nyílik meg előtted az ismerkedésre. De ha Te inkább otthonülős típus vagy, akkor kipróbálhatsz akár egy online társkereső oldalt is, ahol rengeteg szingli keresi a szerelmet.