Amal és George Clooney egy igazi álompár
2021-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sok sztárpár akad, akikről azt gondoljuk, hogy tökéletesen mutatnak együtt, de Amal és George Clooney még ebben az elitligában is kiemelkedőek. A páros harmóniája minden megjelenésük alkalmával szívderítő, és persze elképesztően stílusosak is.

 

Nem túl gyakran mutatkoznak a nyilvánosság előtt, de amikor viszont igen, akkor nem is kérdés, hogy minden szem rájuk szegeződik. Most George Clooney legújabb rendezésének, a The Tender Bar című filmnek a premierje szolgáltatta az apropót, hogy megmutassák magukat a vörös szőnyegen.

A páros, ha már megjelent, akkor beszélt is egy keveset az elmúlt időszak tapasztalatairól, és kiderült, hogy számukra a járvány miatti bezártság kifejezetten jó időszak volt: "Nagyon sok szörnyűség történt a világban, tudom, de azt kell mondanom, hogy számunkra jól alakult ez az időszak. Az ikreink két és fél évesek voltak, amikor elkezdődött ez az egész, most pedig már négyévesek. Ez az együtt töltött idő nagyon értékes volt számunkra" - nyilatkozta George Clooney, aki elmesélte, hogy tanítgatni is próbálta a gyermekeit, ami merőben új szerep volt a számára.

 

Amal Clooney a rá jellemző szokásos pazar eleganciával jelent meg, az ezüst levélmintás ruhája gyönyörű darab, amihez tökéletesen passzolt a mintában hasonló Cartier fülbevaló. Szokás szerint csodálatos volt a páros!

Forrás: Glamour