Adél és Bence tervezik a második babát
2017-06-30  /  Szerző:   /   Szerelem Mintha csak most született volna meg Istenes Bence és Csobot Adél gyermeke, a kis Nátán. A két szülő nem szeretne megállni egy babánál, a műsorvezető különösen egy kislány érkezésének örülne.Nehéz időszakon van túl a szerelmespár, hiszen Bence 50 napig volt távol a Survivor című műsor forgatása miatt. Szerelmével a Best magazinnak meséltek a nehézségekről, valamint 1 éves kisfiúkról.

A műsorvezető a forgatás miatt nemcsak saját születésnapját, de Adélét és Nátánét is kint töltötte. Nem lehetett könnyű az édesapának kihagynia kisfia első szülinapi buliját, de úgy érezte a munka miatt meg kell hoznia ezt az áldozatot, hiszen Nátán jövője mindennél fontosabb.

- Nátán irányítja az életünket, de ez így természetes, a tusolástól kezdve a családi filmnézéseken át mindent hozzá igazítunk - mondta a lapnak a műsorvezető, aki párjával együtt ezt egyáltalán nem bánja. Mindketten fontosnak tartják azonban, hogy gyermekük mellett életben tartsák azt a bizonyos tüzet, és ne felejtsék el férfi és női szerepüket.Bence és Adél mindezek mellett még azt is elárulta a Bestnek, hogyan állnak a második baba kérdésével:

- Szeretnék majd egy kislányt is, jó lenne egy újabb Adél hercegnő, olyan édes kis kezekkel, mint amilyenek neki is vannak - nyilatkozta Bence, majd azt is hozzátette, hogy erre azért még várni kell.Forrás: Blikk