Ács Bea visszatérne régi szerelméhez
2017-01-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Elege lett a kirakatéletből, eltűnt a közösségi oldalakról Ács Bea, és reméli, volt szerelmével, Jánossal újra egymásra találnak és édesanya lehet.

Nehéz napokon van túl Ács Bea. Pintér Tibor volt kedvesét nem a szakítás, hanem egy felismerés küldte igazán padlóra lelkileg. A csinos nő azóta azon dolgozik, hogy újra önmaga lehessen, és végre megvalósulhasson az álma: boldog feleség, büszke édesanya váljon belőle.

– Töröltem magam a közösségi oldalakról, elegem lett, nem akarok kirakatéletet. Nem akarok Sarka Kata és társai lenni, nekem ez nem megy. Családot szeretnék – mondta a Borsnak Bea. – Úgy érzem, nem dolgoztam még fel édesapám halálát, a betegségemből fakadó halálközeli élményeket, és az exemet, Jánost sem, akivel már babát terveztem. Egy évig voltunk együtt, ezalatt elvesztette édesanyját és édesapját is. A betegségük és haláluk lelkileg a mi kapcsolatunkat is tönkretette. Tibor pedig jólelkű, de önimádó. Van mit megemésztenem – ma­gyarázta megtörten.

Bea tegnap este egy ma­gánklinikára feküdt be, hogy végre kiderítse, mi állhat rejtélyes betegsége hátterében. Ezt követően pedig minden erejével azon dolgozik majd, hogy újra boldog legyen.– Tiborral kapcsolatban talán még annyit, akik ismerik őt és engem is, valószínűleg sejtik, min siklott ki a kapcsolatunk – tette hozzá a csinos modell, aki információink szerint rövid ideig még feltűnik majd a színész oldalán az Édes élet kamerái előtt.

– Tibor kijelentette, a lovait szereti, én hozzátettem, meg ön­magát. Most már remélem, hogy nekem is sikerül megtalálni a boldogságomat. Tudom is, hogy hol és kinél lehet – tette hozzá Bea.Forrás: Bors