A válása után fél a nőktől Brad Pitt
2022-08-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ez volt talán élete legnehezebb időszaka, de három év után A gyilkos járattal visszatért a filmvászonra Brad Pitt. Az Oscar-díjas hollywoodi filmcsillag hiába a nők bálványa világszerte, már jó ideje magányos. Elvonultan él a világtól, és azon gondolkodik, hogy hamarosan visszavonul a moziipartól. Amióta zátonyra futott a házassága Angelina Jolie-val, fél egy komoly kapcsolattól.

– Bradet nagyon megviselte, hogy szétszakadt a családja, és Angelina olyan képtelen vádakat hozott fel ellene, hogy bántalmazta a gyerekeket. Érthető, hogy óvatosan fogadja bizalmába a nőket ezek után – mondta Pitt egy jóbarátja nemrégiben a Hollywood Reporternek.

Vajon mi lehet az oka, hogy a világ egyik legsármosabb férfija nem talál magának megfelelő párt? Korábban a kollégák közül válogatott, de Juliette Lewis­szal, Gwyneth Paltrow-val is szakított, mielőtt a házasság szóba kerülhetett volna. A Jóbarátok sztárját, Jennifer Anistont 2000-ben egy álomesküvőn vette feleségül, ám az idillinek tűnő kapcsolat zátonyra futott, elváltak.

Ugyanis megismerkedett Angelina Jolie-val a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. A viharos szerelem beteljesedett, összeházasodtak, három saját gyermekük született és hármat örökbe fogadtak. Aztán 2016-ban szakított a színésznővel és három évvel később váltak el, ám a háborújuk még mindig dúl. Képtelenek megegyezni a gyermekek felügyeleti jogában, és a vagyoni kérdésekben sem értenek egyet. A színész 2016-ban azt is bevallotta, hogy alkoholizmussal küzdött a depressziója mellett. Ebből sikerült kilábalnia, de a szerelmi élete még mindig nem rendeződött. Pitt szeretne minél több időt együtt tölteni a csemetékkel, így eleve kevés ideje marad a randizásra.

 

Ugyan korábban hírbe hozták a lengyel modellel, Nicole Poturalskival, de a románc nem bizonyult komolynak. Mostanában újra találkozgatott egy titokzatos hölggyel, de nem jött össze az a kapcsolat sem. Pedig egy ideig a filmezést is szüneteltette, sőt azon gondolkodik az 58 esztendős mozicsillag, hogy 60 éves korában nyugdíjba megy.

– Nem akarok életem végéig filmezni, néhány produkciót még vállalok, de hatvan fölött már nehezen tudnám elképzelni magam a filmvásznon – magyarázta Pitt a Vogue-nak adott interjújában. – Még néhány kihívás vár rám, azután pedig szeretném élni az életemet.

 

Talán akkor jöhet majd el az ideje annak, hogy megtalálja az igazit? Elnézve az örökifjú sármőrt, „nyugdíjasként” sem lesz majd gondja a szebbik nem körében.

Forrás: Blikk