A Nagy Ő után talált rá a szerelem Tóth Dávidra
2022-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nincs könnyű helyzetben az Exatlon Hungary all Stars szériájában Tóth Dávid. Egyrészt két év után kellett ismét felvennie a játék ritmusát a Bajnokok csapatában, szemben a többi játékossal, akik már több héttel előtte összeszokhattak. De az sem segíti a dolgát, hogy a műsorvezető gyakran froclizza a Nagy Ő miatt, amiben lányok versengtek a kegyeiért, és aminek a végén tiszavirág életűnek bizonyult Szalai Laurával a kapcsolata.

 

A sors fintora, hogy a műsor után mégis eltalálta Ámor nyila.

– Csalódott voltam, amiért a műsorban nem leltem társra. Bíztam benne, hogy sikerülni fog, de az élet mást tartogatott számomra, és el tudtam fogani ezt is – kezdi a Story-nak Dávid, aki a Nagy Ő után sem adta fel a társkeresést.

– Van egy új kapcsolatom. Nyilván nem jött ilyen szempontból a legjobbkor az, hogy most ide utaztam Dominikára az Exatlonba versenyezni, de úgy állok hozzá, hogy ez csak megerősíti a viszonyunkat. Nehéz volt az első pár nap, fel kellett vennem a ritmust, a többiek jóval előrébb járnak. (...) A legnehezebb számomra az, hogy el vagyunk zárva a külvilágtól, nincsen semmilyen kapcsolatom a szeretteimmel. Ezzel az előző évadban és most is küzdöttem.

Forrás: Blikk