A koronavírus miatt Palvin Barbiék is karanténba vonultak
2020-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A koronavírus-járvány amerikai epicentrumában ragadt Palvin Barbara világhírű magyar modell és színész kedvese, Dylan Sprouse.

A fiatalok az Entertainment Tonight című műsornak meséltek a mindennapokról, elárulták, próbálják megtalálni a helyzetben a jót, például azt, hogy így legalább sokkal több időt tudnak együtt tölteni.

– A barátnőmmel New Yorkban vagyunk, de szigorúan otthon maradtunk, sehova nem megyünk – mondta a fiatalember a lapnak, majd hozzátette, ha egy ilyen helyzetben az ember olyan szerencsés, hogy az mellett tud lenni, akit szeret, akkor semmi nem olyan bonyolult. Még az sem, hogy most hirtelen sokkal több időt töltenek együtt, mind eddig valaha.

– Barbara és én is földhözragadt emberek vagyunk, szerintem azért, mert nagyon régóta dolgozunk, talán jobban megértjük, hogy ebben a helyzetben a legfontosabb, hogy beszélgessünk azzal, akivel törődünk, így együtt túl lehetünk bármin – mondta a színész, aki kedvesével együtt bízik abban, hogy nemsokára minden visszatér a régi kerékvágásba.

Forrás: Blikk