A kollégái előtt is titkolta Kállay Bori házasságának megromlását
2020-01-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint arról korábban beszámoltunk, Kállay Bori és Vitray Tamás beadták a válókeresetüket. A két ismert személyiség válása alaposan meglepett mindenkit, hiszen még Kállay munkatársai sem tudtak a végleges döntésről.

„Egy pillanatra sem láttuk Boriskán, hogy valami baj lenne, pedig a színházban gyorsan terjednek a pletykák. Én ugyan sokszor dolgoztam vele, mégis a Storyból értesültem arról, hogy vége a házasságuknak. Bori büszke asszony, igazi díva, nagybetűs színésznő, ha meg is viselik a történtek, egy pillanatig sem mutatja a külvilág számára” – árulta el a színésznő egyik kollégája a Storynak.

A lap információi szerint a következő napokban fog folytatódni a válóperük, ami során közös értékeiken is osztozniuk kell majd. Mint kiderült hatalmas családi házukban jelenleg a színésznő maradt, még Vitray egy fővárosi lakásba költözött.

Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró korábban a lapnak elárulta, mindig szeretett jól élni, így sosem spórolt igazán.

„Szerettem és szeretek jól élni, hogy ne kelljen keseregni: ez nincs, az nincs. Úgyhogy félretett pénzem, tartalékaim nincsenek…”

A külön élet egyikük számára sem lesz egyszerű, hiszen mostantól egyedül kell boldogulniuk. Kállay Bori azt követően, hogy megszűnt állandó szerepe a Csárdáskirálynő című darabban, csak a lányával közös produkciókat vállal el.

Forrás: Blikk