A járvány miatt tolódik Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvője
2020-11-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A magánéletéről vallott Borbély Alexandra, aki boldog párkapcsolatban él Nagy Ervinnel. A színésznő mesélt arról, hogy éli meg a járványidőszakot, ami miatt az esküvőjüket is el kellett halasztani, sőt elárulta, ő is elkapta a koronavírust.Borbély Alexandra egy nem mindennapi személyiség, hiszen amellett, hogy Jászai Mari-díjas színésznő, háztartást vezet, szerető párkapcsolatban él, és lélekben már az anyaságra készül. A Hot! Magazinnak adott interjúban mindezekről bővebben és őszintén mesélt.

Alexandra számára is rengeteg nehézséget okozott a jelenlegi vírushelyzet: amellett, hogy maga is átesett a fertőzésen, párjával, Nagy Ervinnel való közös esküvőjüket is el kellett halasztani a járvány miatt.

„Az egyik rendezvényen kaptam el, de hamar felépültem. Sajnos, a határon túli családomat sem láthatom. Legutóbb hetekkel ezelőtt találkoztunk az udvaron. Az esküvőnket is a járvány miatt halasztottuk el idén” – mesélte a színésznő, akinek rettentően hiányoznak régen látott rokonai. Alexandra számára az egyik legfontosabb dolog a család, ám a járvány miatt idén nem ünnepelheti meg szeretteivel közösen a karácsonyt.

 

Természetesen a nehézségek ellenére is bizakodva néz a jövőbe, sőt színészi karrierje mellett lélekben már a családalapításra és az anyaságra készül.

„Lesz egy szlovák–magyar film, amihez már castingolunk, a dunaszerdahelyi maffiáról szól. Márciusban pedig várom a Mellékhatás második évadát. Szóval van mit csinálnom, de a jövőbeni terveimben mindenképp szerepel a családalapítás” – mondta Alexandra.

„Kívülről visszafogottnak tűnök, de belül szenvedélyes vagyok. Mindketten felnézünk egymásra, de Ervin mellett nő is tudok lenni; ez jólesik, ezt láttam otthon is. Fontos, hogy a karrier és az önállóság mellett megőrizzem a női lágyságomat is” – mesélte a színésznő, aki szorgalmasan igyekszik megtanulni, hogyan és miként fejezhetné ki jobban másoknak a belső érzéseit.

Forrás: Blikk