A három testőr és D’Artagnan kardot ránt a mozikban!
2023-10-26  /  Szerző:   /   Ajánló

Alexandre Dumas klasszikus műve, A három testőr számtalan feldolgozást megért már, és mindig a nézők nagy kedvencei között szerepelt. Így volt ez az 1970-es években, amikor többek között Michael York és Richard Chamberlain is megküzdött a király ellenségeivel, s így van ez most is. A francia nézők idén tömött sorokban álltak a pénztáraknál a legújabb filmváltozatért, ami hűen tükrözi az eredeti művet, látványvilága korszerű, mégis tökéletesen idézi a 17. század Párizsának utcáit és belső tereit.

A magyar mozikban október 26-tól látható A három testőr: D’Artagnanban (12) az ifjú D’Artagnan Párizsba érkezik, hogy felkutassa támadóit, akik sorsára hagyták. Hamarosan olyan konfliktus kellős közepén találja magát, aminek végkimenetelétől Franciaország jövője függ. A fiatalember csatlakozik három testőrhöz, Athoshoz, Porthoshoz és Aramishoz, hogy kivehesse részét az országért és a királyért vívott küzdelemből.

A főbb szerepekben François Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmaï, Eva Green, Louis Garrel és Vicky Krieps láthatók.

Nézd meg az előzetest!