A bátyja barátjába szeretett bele Szűcs Judith
2021-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Azt már jó ideje tudni, hogy Szűcs Judith szívét ötvenen túl találta el Ámor nyila – akkor talált rá az igazi szerelem. Félti, óvja is ezt a kapcsolatot, rejtegeti párját a világ szeme elől, hiszen tudja, milyen ritka kincsre talált rá személyében.

 

Immár tizenegy éve menyasszony, de az első perctől feleségnek érzi magát mellette - árulta el a Best magazinnak. A lapnak arról is mesél, hogyan indult a szerelmük.

– A tökéletes férfira vártam, és láss csodát: ötvenen túl végül betoppant az életembe! – kezdi Judith, aki az igazi keresése közben sokáig észre sem vette, hogy a boldogság karnyújtásnyira van tőle. – Már ismertük egymást futólag, ugyanis a bátyám egyik jóbarátja, mégsem hittem, hogy ő lesz az igazi. Egyszer csak a semmiből jött egy szikra, és onnantól fogva mind a ketten másképp tekintettünk egymásra. Bár későn találtam rá a nagy ő-re, de talán pont erre mondják, hogy szerelem volt második látásra – folytatja az énekesnő, aki úgy véli, az őrangyalok küldték számára vőlegényét.

– Igaz, nyolc évvel fiatalabb nálam, de sosem jelentett akadályt a korkülönbség. Állandóan levesz a lábamról, éppen ezért mondhatom el, hogy tizenegy év jegyesség után is pont ugyanolyan boldog vagyok, mint a legelején. Még a kislábujjába is szerelmes vagyok.

Judith jól tudja, hogy a boldogságért igenis meg kell küzdeni. Ő maga is sokáig vár, mire rátalált. De ahogy a magazinnak magyarázza, bár még nem házasok (tízszer halasztották már el az esküvőt), ez egyikük kedvét sem vette el attól, hogy egyszer összekössék az életüket). Tökéltes harmóniában, összhangban élnek, és tudja, érzi, hogy ők már örökre együtt maradnak.

Forrás: Blikk