A 7 legfőbb erény, amit a férfiak keresnek egy nőben!
2020-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A párválasztás nem mindig egyszerű, sőt sokszor kifejezetten frusztráló is tud lenni. A nők keresnek valakit, és a férfiak is keresnek valakit, de igazából egyiknek sincs fogalma arról, hogy mit is akar a másik. Pedig, ha a tökéletes párod szeretnéd megtalálni, akkor nem csak azzal kell tisztában lenned, hogy Te mit szeretnél, hanem azzal is, hogy ők mire vágynak.

A közelmúltban elvégzett kutatás során olyan férfiakat kérdeztek meg, akik egy online társkereső oldalon próbálták megtalálni párjukat. Ők többségükben az alábbi 7 tulajdonságot jelölték meg, amelyre leginkább vágynak egy nőben.

1. Szórakoztató egyéniség

A pasik alapvetően egy olyan társat keresnek, akivel jól érezhetik magukat. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének majd komoly és mély pillanatok a kapcsolatban, de fontos, hogy a párjukkal kettesben jól szórakozzanak.

2.Őszinteség

Őszinteség és odafigyelés a másik legfontosabb, amire a férfiak leginkább vágynak a partnerüktől. Ez érthető, hiszen egy igazán komoly kapcsolat nem is teremthető meg, illetve tartható fenn e két dolog nélkül.

3. Humorérzék

Nemcsak a nőknél, a pasiknál is szempont, hogy a párjuk képes legyen megnevettetni őket. A nevetés, a humor és a jókedv elengedhetetlen már az első randin is. Ha nem vagytok egy hullámhosszon, akkor egy poént sem fogtok ugyanúgy érteni, ez pedig kiábrándító, és teljes kudarc.

4. Szeretet

Bármennyire is mást szeretnének velünk elhitetni, bizony a férfiak is igénylik, hogy valaki a szeretetével halmozza el őket, és hogy ők is szerethessenek valakit. A romantika itt van a levegőben, szóval, ha még nem találtál rá nem kell aggódnod, előbb-utóbb hozzád is bekopogtat.

Ezt is olvasd el! - Mit akar a nő egy párkapcsolatban?

5. Értelem

Nem kell butácska, törékeny virágszálnak mutatnod magad, ha szeretnéd felkelteni egy férfi figyelmét. Inkább mutasd meg neki, hogy helyén van az eszed, és bár komoly eszmefuttatásokra nincs szükség, mégis fontos a pasik számára, hogy egy intelligens társuk legyen.

6. Családközpontúság

Nemcsak a nők álmodoznak a leendő férjükről, bizony sok férfi számára fontos a család. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy focicsapatnyi gyerekre is vágynak, de egy ilyen típusú közös életre mindenképpen.

7. Kedvesség, a legnagyobb erény

Nem csupán az első randin, de a közös élet során mindvégig. A kedvesség egy olyan érték, amelyet szinte minden résztvevő megjelölt. Ez az a tulajdonság, amely már az első pillanatban eldönthet mindent.

Természetesen nincs két egyforma ember, így két egyforma férfi sincs. De a fentebb felsorolt alapértékek olyan tényezők, amelyekkel nagyobb eséllyel indulsz bármelyik pasinál már az első randin, és segíthetnek megtalálni, illetve megtartani azt, akire Te is igazán vágysz.