A 10 legkedveltebb ajándék Valentin-napra, és a jelentésük
2019-02-12  /  Szerző:   /   Szerelem Gondoltad volna, hogy nem mindegy mivel leped meg párod a Szerelmesek napján? Ha Te is a tökéletes ajándékot szeretnéd kiválasztani a nagy Őnek, akkor olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük, hogy mit jelképeznek az egyes tárgyak.

1. Parfüm

Ha egy klasszikus parfümmel leped meg kedvesed, akkor ezzel azt fejezed ki, hogy ő egy különleges ember számodra, és fontos neked.

2. Szív alakú csokoládébonbon

Nem szeretnénk elkeseríteni, de egy ilyen ajándékkal csak azt mutatod meg számára, hogy még mindig középiskolás szinten tartasz, és párkapcsolat helyett először inkább a tanulmányaidra kell koncentrálnod.

3. Fehérnemű

Talán ez az a meglepetés, ami a legárulkodóbb típus, azt sugallja, hogy szeretnéd feldobni a szerelmi életeteket valami igazán szokatlannal.

4. Gyémánt fülbevalók

Ha ezt választod, akkor a párod tudni fogja, hogy egy lépéssel közelebb kerültetek az eljegyzéshez. Szereted őt, és kész vagy új fejezetet nyitni a közös életetekben.

5. Vörös rózsák

Szintén klasszikus, egy gyönyörű rózsacsokorral jobb színben tüntetheted fel magad kiválasztottad előtt. Vörös rózsákkal biztosan nem fogsz mellé.

6. Konyhai kellékek

Minden romantikát mellőző ajándék, mely egyértelmű jelzés párodnak, hogy szakítani szeretnél, mert már nem jelent számodra semmit.

7. Szappan, és tusfürdő

Azok választják, akik nem biztosak a kapcsolatukban, és önmagukban sem. Az ilyen ember segítségre vágyik, hogy valaki elrendezze helyette a dolgait.

8. Műszaki termékek (mobil, laptop, és tablet)

Meglepő, de ha ilyet adsz kedvesednek, azzal azt sugallod, hogy egy igazán szerető és gondoskodó társa vagy.

9. Masszázsbérlet

Figyelmes ajándék, amellyel megmutathatod a kedvesednek, hogy aggódsz érte, és szeretnéd, ha lazíthatna, hogy megszabaduljon a mindennapok rohanása okozta stressztől.

10. Hétvégi miniszabi

Csak a legromantikusabbak lepik meg egy ilyen költségesebb ajándékkal kedvesüket, hisz mi lehetne szebb, mint együtt tölteni egy egész hétvégét édes kettesben. Megsúgjuk: a legtöbb nő titkon erre vágyik!