9+1 téma, amiről az első randin beszélgethettek
2020-09-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az első randi előtt mindenen izgulunk. „Mit vegyek fel? Mikor érjek oda? Vajon tetszem majd neki? Miről fogunk beszélgetni?” Az idegesség és a kavargó érzések természetesek ilyenkor.

Ugyanakkor egy első találkozás egyúttal izgalmas is lehet. Megismerkedsz egy ismeretlennel, akit kellően érdekesnek találtál az első üzenetek vagy telefonhívások alatt, és most itt az alkalom, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

Ha megfelelő partnerrel hozott össze az élet, akkor attól a bizonyos kínos csendtől sem kell tartanod, főleg, ha előtte átolvasod a témaötleteinket!

De miről is beszélgethettek egy első randin?

1. Honnan származik?

Egyszerű, de mégis alapvető. Ha tudod, hogy valaki honnan jött, akkor az segít jobban megérteni, hogy miért úgy látja a világot, ahogy. Ráadásul az otthon témakörből több másik is egyenesen következik, amelyek tovább viszik a párbeszédet.

2. Melyik családtagodhoz állsz a legközelebb?

A válaszból sokat megtudhatsz a családi hátteréről, a gyerekkoráról, és ezáltal a személyiségéről.

Ezt is olvasd el! - 7 jel, amelyet biztosan félreértesz az első randin

3. Ha bárhová elutazhatnál, hová mennél?

Itt kiderül, hogy egy vagány kalandor, vagy egy totálisan otthonülő partnerrel állsz szembe. De az is lehet, hogy pont valahol középen helyezkedik el, épp úgy, mint Te.

4. Melyik a kedvenc TV műsorod?

Lehet, kicsit elcsépelt, talán unalmasnak tűnő téma, mégis sokat elárul valaki személyiségéről és ízléséről. A válasz sokféle lehet, és előfordulhat, hogy kiderül egy végletes piros zászló is.

5. Legszívesebben hogyan töltöd a hétvégéidet?

Egy örökmozgó, kiránduló, vagy inkább otthon lustálkodó típus? És Te melyik csoportba tartozol?

6. Mi a kedvenc időtöltésed, hobbid?

A hobbik nagyon jól tükrözik egy ember személyiségét, és vérmérsékletét. Ha pedig számodra is érdekes tevékenységeket űz, az egy erős kötődést hozhat létre köztetek.

7. Mi a legőrültebb dolog, amit valaha is csináltál?

Ha kellően jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor egy ilyen kérdés is bele kell, hogy férjen. Lehet olyan dolgokat mesél el magáról, amit csak a hozzá legközelebb álló ismerőseinek vallott be. Ha így van, akkor gratulálunk, mert bekerültél a belső körbe.

8. Mi a mottód?

Ez általában nehéz kérdés, hiszen nem sok ember gondolkodik el rajta. Az élete vezérelve megmutatja számodra, hogy milyen értékrend szerint él, mit tart fontosnak, és mi az, ami előre hajtja.

9. Mesélsz a barátaidról?

A baráti kör szintén sokat elárul egy emberről. Ha jól alakulnak köztetek a dolgok, akkor hamarosan úgyis megismerkedsz a barátaival, így nem árt felkészülni. Ugyanakkor elgondolkodtató, ha nincs egy barátja sem, de az is, ha túl sok van.

+1. Mi a legviccesebb dolog, amit valaha hallottál?

A humor nagyon fontos két ember kapcsolatában, és egy első randin kiváló feszültségoldó. Ha viszont képtelen vagy nevetni a viccein, akkor valószínűleg nincs értelme a folytatásnak sem. Nevetés nélkül sosem lesz meg az a bizonyos szikra.

Vésd jól az eszedbe, az első randit nem szabad görcsösen venni, inkább érezd jól magad. A fenti témák segíthetnek elindítani egy beszélgetést, amely úgyis tovább megy majd, szinte magától, míg észre nem veszed, hogy el is röpült az este.