8 jel, hogy tetszel egy munkatársadnak
2018-05-25  /  Szerző:   /   Szerelem Nagyon sok időt töltesz a munkahelyeden, és nőként rendszerint jobban kijössz a férfi, mint a női munkatársaiddal? Ha minden nap zsúfolt programod van az irodában és sok emberrel találkozol közben, akkor lehetséges, hogy egyes dolgok már természetesnek fognak tűnni, ezért nehezebben fogod felismerni azokat a jeleket is, ha esetleg valamelyik munkatársad egyértelműen jelzi feléd, hogy bejössz neki. Alábbi cikkünkben felsorolunk 8 jelet, mely alapján felismerheted azt, hogy tetszel egy munkatársadnak.

1. Mindig talál okot arra, hogy tanácsot kérjen tőled!

Van egy kollégád, aki mindig talál okot arra, hogy tanácsot kérjen tőled, még akkor is, ha nem dolgoztok ugyanazon a területen és nincs közös projektetek sem? Ez is egy jel lehet arra, hogy vonzódik hozzád és többet szeretne, mint egyszerű munkatársi kapcsolatot. Az pedig, hogy tőled kér tanácsot azt jelenti, hogy értékesnek tartja a véleményedet és a mondanivalódat.

2. Hozzád igazítja a munkaidejét!

Egy olyan munkahelyed van, ahol vannak olyan napok, amikor nagyon sokat kell az irodában ülnöd, máskor pedig sokat kell utaznod munkaügyben? Ha azt veszed észre, hogy az egyik munkatársad mindig hozzád igazítja a saját programját, ez azt jelenti, hogy tetszel neki, és minél több időt szeretne veled tölteni.

3. Indiszkrét pillantásokat vet feléd!

Részt vettél már olyan fontos megbeszélésen vagy csoportmegbeszélésen, amikor az egyik kollégád folyamatosan téged nézett és figyelmesen reagált minden kis hozzászólásodra? Ez a viselkedés nem teljesen helyénvaló egy munkahelyen, azonban, ha az egyik munkatársad kitartóan figyel téged, ez azt jelenti, hogy többet szeretne tőled munkahelyi kapcsolatnál.

4. Mindig fellelkesül, amikor meglát!

Észrevetted, hogy van egy olyan kollégád, aki mindig nagyon boldog, amikor meglát, és mindent megtesz azért, hogy minél több időt töltsön a közeledben? Ez is egyértelmű jele annak, hogy szeretne hozzád közelebb kerülni.

5. Szép gesztusokat tesz!

Van egy kollégád, aki mindig virágot visz neked még akkor is, ha semmilyen különleges alkalom nincs? Mindig felajánlkozik, hogy kávét készítsen neked vagy, hogy vásároljon neked valami nasit? Vagy mindig el akar kísérni, amikor üzleti ügyben menned kell valahova? Minden ehhez hasonló gesztussal azt jelzi, hogy egy kicsit többet akar egy egyszerű munkatársi kapcsolatnál.

6. Érdeklődik a magánéletedről!

Ha az egyik kollégád nagyon sok magán jellegű kérdést tesz fel neked, mint például, hogy mivel szoktad tölteni a szabadidődet, vagy hova utaznál el a legszívesebben nyaralni, vagy milyen zenét szeretsz, akkor valószínű komolyabban érdeklődik irántad, mint egy egyszerű munkatárs. Ha nem szeretnél komolyabb kapcsolatot kialakítani a kollégáddal, akkor inkább ne válaszolj túl részletesen a kérdéseire.

7. Különböző beceneveken szólít, melyekről csak ti ketten tudtok!

Ha a munkatársad kifejezetten kedves veled és olyan beceneveken szólít, melyeket csak ti ketten tudtok, akkor ez is annak a jele, hogy bejössz a munkatársadnak és közelebbi kapcsolatba szeretne kerülni veled.

8. Az összes olyan projektben részt szeretne venni, amelyekben te is!

A munkahelyen sok olyan projektben veszel részt, ahol csapatmunkában kell dolgoznotok, az egyik munkatársad pedig mindig átkéri magát a te csapatodba, csak, hogy veled dolgozhasson? Ez is egyértelmű jele annak, hogy szeretne a társaságodba férkőzni és közelebbi kapcsolatba kerülni veled.