8 jel, hogy a férfi még nem áll készen a házasságra
2024-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A párkapcsolatok többsége nagyon jól kezdődik, a férfiak sok szép dolgot ígérnek, a nők pedig remélik, hogy egy boldog jövő várja őket az adott férfi mellett. Az idő múltával azonban, sokféle probléma adódhat, és sok férfi az utolsó pillanatban visszalép a házasságkötés elől, félve az esetleges felelősségvállalástól és az új helyzetektől, kötődésektől, amit egy házastársi kapcsolat megkívánna. Ha te is egy komoly kapcsolatban vagy, és tudni szeretnéd, hogy van-e jövőd a párod mellett, ajánljuk figyelmedbe alábbi cikkünket, melyben felsoroljuk azokat a jeleket, amik arra utalnak, hogy a párod nem áll még készen a házasságra.
1. Nem képes komoly döntések meghozatalára

Ha a párod nem szeretne megházasodni veled, semmiképp sem a te hibád. Ha nem tud komoly döntéseket hozni, mint például, hogy milyen jellegű munkája legyen vagy, hogy vegyen-e magának lakást, akkor valószínű még nincs felkészülve a házasságra.

2. Amikor a jövőről beszél, nem beszél többes számban

A párod elmondja neked, hogy milyen tervei vannak a karrierjében, milyen tervei vannak a jövőre nézve, vagy elmondja, hogy más országba szeretne költözni. Mindez szép és jó, de te nem veszel részt a jövőbeli tervei között? Ezek a jelek mind arra utalnak, hogy nem áll még készen a házasságra vagy azt gondolja, hogy nem te vagy a megfelelő ember, akivel össze szeretné kötni az életét.

3. Nem kérdezi meg, hogy neked milyen jövőbeli terveid vannak

Ha a párod nem kérdezi meg, hogy te milyen jövőt képzeltél el magadnak, és még egy minimális érdeklődést sem mutat a jövőd iránt, azt jelenti, hogy más tervei vannak, és a veled való házasság nem tartozik közéjük.

4. Nem képes megoldani a konfliktusokat

Minden párkapcsolatban vannak könnyebb és nehezebb időszakok. Ami viszont ilyenkor fontos az, hogy párod miként oldja meg ezeket a felmerülő problémákat. Ha nem képes arra, hogy megoldja a legkisebb veszekedést sem, vagy nem tud bocsánatot kérni, amikor hibázott és megbántott, akkor ez azt jelenti, hogy nem gondolja komolyan a veled való kapcsolatát, és a házasságra sem gondol.

5. Elkerüli a családodat

Minden alkalommal, amikor a szüleid ünneplik a születésnapjukat, vagy amikor látogatóba mennétek a családodhoz, párod mindenféle kifogást talál, hogy elkerülje ezeket a találkozókat? Ez a fajta viselkedés arra utal, hogy nem szeretne egész életében veled maradni, ezért kivonja magát az összes családi összejövetelből.

6. Nem vásároltok közös tárgyakat

Együtt laktok, mégis amikor egy új bútort vagy egy lakberendezési tárgyat szeretnétek vásárolni, párod határozottan elzárkózik attól, hogy közösen vegyétek azt meg? Ez is annak a jele, hogy nem szeretne veled közösködni és megosztani a dolgokat, és ezáltal az esküvő, a közös jövő sem szerepel a tervei között.

7. Rajtad viccelődik

Párod gyakran szokott rajtad viccelődni, főleg akkor, ha barátokkal vagy ismerősökkel vagytok? Sőt, még meg is fenyeget azzal, hogy meg fog csalni vagy, hogy van egy nálad sokkal csinosabb kolléganője? Mindezek arra utalnak, hogy a párod nem veszi komolyan a kapcsolatotokat és nem is gondolkodik a házasságon.

8. Gyakran kritizál

Párodnak mindig van valami megjegyezni valója veled kapcsolatban? Nem tetszik neki, ahogyan öltözködsz és elvárja, hogy erőfeszítéseket tegyél csak azért, hogy ő elégedett legyen a külsőddel? Nincs szükséged arra, hogy egy olyan férfival légy kapcsolatban, akinek folyton valami megjegyezni valója van veled kapcsolatban. Ez a viselkedés is egy jel arra, hogy nem szeretne megházasodni, vagy legalábbis nem most és nem veled.Ez is érdekelhet! - 5 jel, hogy a férfi szerelmes és komoly kapcsolatot tervez