7 korai jelzés, hogy csak játszik Veled
2019-09-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Az ismerkedés nem könnyű műfaj. Sajnos sokan nem a valódi arcukat mutatják az elején, amely komoly csalódásokat eredményez a későbbiekben. Pedig vannak korai jelek, amolyan piros zászlók, amelyek figyelmeztetnek, hogy valami nem stimmel. Gyakran azonban ezeket a jelzéseket figyelmen kívül hagyjuk, vagy épp csak nem akarjuk elhinni a nyilvánvalót.

Cikkünkben összegyűjtöttünk 7 olyan egyértelmű jelet, amiből biztosan látszik, hogy a randi partnered csak játszik veled.

1. Ritkán válaszol

Tegyük fel, hogy nemrég ismerkedtetek meg. Mi a jellemző rá: folyamatosan üzenetekkel halmoz el, és minden leveledre gyorsan válaszol, vagy csak az elején tette ezt, és mostanában már napokat, akár heteket vársz rá? Ha ez utóbbi igaz, akkor jobb, ha most azonnal törlöd az életedből.

Ezt is olvasd el! 7 férfitípus, akiket jobb elkerülnöd az online társkeresés során

2. Sosem válaszol a kérdéseidre

Kérdeztél tőle valamit egy leveledben, mire ő teljesen más tárgyú levelet írt vissza, és a kérdésedre sem adott egyértelmű választ? Már most borítékolható, hogy sosem lesz Veled őszinte igazán, és mindig lesznek titkai előtted. Hidd el, hogy egy olyan ember, aki tényleg komolyan gondolja kettőtök kapcsolatát, sosem fog hazudni Neked.

3. Már az első randitok után meghív magához

Ez egyértelmű jel arra, hogy csak egy dolgot akar, és könnyen előfordulhat az is, hogy egyszerre több vasat tart a tűzben. Ha Neked ez így rendben van, akkor semmi gond, de ha valami komolyabbra vágynál, akkor ez ismét egy piros jelzés.

4. Fogalmad sincs, hányadán álltok egymással

Nem kapsz egyértelmű visszajelzést arról, hogyan érez irántad, megkérdezni pedig nem mered, mert akkor nem lennél elég belevaló? Ismerős helyzet? Pedig ez ismét csak fájdalomhoz vezet. Ha fontos lennél a számára, akkor tudnád, hogy hányadán álltok, mondania sem kellene, mert egyszerűen csak éreznéd.

5. Egyszer túl forró, máskor hideg, mint a jég

Egyik pillanatban azt kérdezgeti, hogy hány gyereket szeretnél, és hová mennél vele nászútra, míg a másik pillanatban hirtelen annyi munkája van, hogy eszébe sem jutsz, vagy egyszerűen időt kér, hogy átgondolja a dolgokat. Ha úgy érzed, hogy egyáltalán nem biztos a kapcsolatotokban, akkor jobb kiadni az útját, semmint feleslegesen időt vesztegetni rá.

6. Kegyes hazugságokon kapod

Talán azzal kezdődik, hogy pár évet letagad a korából, vagy kicsit fényezi a szakmai karrierjét előtted. Ilyen esetekben a folytatás beláthatatlan következményekkel járhat. A hazugságok nem fogynak el, és Te nem fogsz tudni hinni neki, soha többé.

7. Túl sokat bókol, de csakis a külsődet dicséri

Természetesen fontos, ha kifejezi számodra, hogy mennyire vonzónak talál. De ha ennél többet nem kapsz, az mindenképpen elgondolkodtató. Egy hosszú távú kapcsolatban ugyanis csak a belépő a külső, az együttélés igazi alapját a belső értékek teremtik meg. Ha őt ezek nem érdeklik, sok jóra biztosan nem számíthatsz.

par