60 éves korára mintaférj lett a nőcsábász George Clooney-ből
2021-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatvanéves lett a nők bálványa, George Clooney! A kétszeres Oscar-díjas színész állt már a szakmája csúcsán és zuhant olyan mélyre, hogy sokan egy fillért nem adtak volna azért, valaha bárki is dolgozik még vele. Lassan négy évtizede éli mindennapjait a nyilvánosság előtt, ám így is akadnak róla olyan érdekességek, amelyekről csak kevesen tudnak. 

A színész édesanyja, Nina Warren fiatal korában szépségkirálynő, édesapja, Nick pedig egy talkshow műsorvezetője volt, így kijelenthetjük, az isten is a kamera elé teremtette Clooney-t. Arról nem is beszélve, hogy Abraham Lincoln rokona, ugyanis az egykori amerikai elnök nagynénje volt a színész ük-ük-üknagymamája.

Családjával nehéz anyagi körülmények között élt. A kis George pedig egyetlen kitörési lehetőségének azt látta, ha sikeres baseball játékos válik belőle, ez az álma azonban sosem valósult meg. Miután lemondott a profi sportkarrierről, dohányföldeken, építkezéseken kezdett dolgozni, de árult női cipőt, férfiöltönyöket, volt raktáros, sofőr, valamint sörösdobozokat szállított.

Miután színész lett, sztárrá válását a Vészhelyzet című 1990-es évekbeli sorozatnak köszönhette. Öt évadon keresztül játszotta Ross dokit. A mozis áttörést az 1997-es Batman és Robin főszerepe hozhatta volna meg neki, ám a film akkorát bukott, hogy éveken keresztül egyetlen rendező sem akarta foglalkoztatni. A tehetsége azonban utat tört, mostanra pedig kétszeres Oscar-díjas művésznek mondhatja magát.

Clooney első feleségével, Taliával még befutása előtt, 1989-ben kötötte össze az életét, négy évvel később azonban elváltak. Ezt követően évtizedeken át volt Hollywood szexi agglegénye, napról napra vitte ágyba a világ leggyönyörűbb nőit, amíg meg nem ismerkedett az ügyvéd Amallal, akit 53 évesen feleségül vett, 2017-ben pedig ikreik születtek. A színész kedvese oldalán igazi mintaapa lett.

A nyolcvanas években akkori barátnőjével, a 2020-ban elhunyt Kelly Prestonnal vásárolt egy törpemalacot. Annyira kötődni kezdett az állathoz, hogy befutását követően is rendszeresen mutatkozott vele az utcán, de még együtt is aludt vele. Kapcsolatuk olyan különleges volt, hogy miután a malac tizennyolc esztendős korában elpusztult, a gyászoló gazdi egy szeánsz keretein belül megidéztette a szellemét, hogy újra együtt lehessenek.

A színész nagy szenvedélye hosszú időn keresztül a motorozás volt, ám miután 112 km/órás sebességgel belehajtott egy autóba és kis híján az életét vesztette, örökre lemondott szeretett hobbijáról. Most egy 2,9 milliárdos szőlőbirtokot vett magának Toszkánában. A forgatások közötti kedvenc elfoglaltsága, hogy megvicceli kollégáit, Brad Pitt öltözőjének ajtajára például a „Kis pénisz a fedélzeten” szöveget írta fel. De volt olyan is, hogy egy barátja macskájának almában végezte el a nagydolgát.

Forrás: Blikk