6 tanács az első randihoz - nőktől férfiaknak
2020-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy kapcsolat kezdetén még minden rózsaszín ködben úszik. Séta összebújva, éjszakába nyúló beszélgetések, apró félreértések, amelyeken csak mosolyogni tudtok. A korai mézeshetek édesek, de ott van bennük az a bizonytalanság, hogy egyikőtök sem tudja, mi lesz később, hiszen még alig ismeritek egymást. Ez sokakból félelmet válthat ki, ami pedig rossz irányba terelheti a dolgokat két ember kapcsolatában.

Ilyen esetekben, jó, ha tisztában vagy vele, hogyan is viselkedj az új pároddal, és miként varázsold el, anélkül, hogy túlságosan rámenős lennél.

Tervezz közös programokat, hogy fenntartsd az érdeklődését!

Ha egy nő megismerkedik egy férfival, de az első randi után utóbbi eltűnik, és jelét sem adja, hogy nyitott lenne egy következő randevúra, akkor a nő is elveszíti gyorsan az érdeklődését iránta, hiszen komolytalannak gondolja a partnerét. Ha viszont a férfi már az első alkalommal tervezgetni kezd egy második találkozást, sőt akár közös programot több héttel későbbre, akkor a hölgy biztonságban érzi majd magát, és várni fogja a találkát.

Ha szimpatikus számodra a randipartnered, akkor ne várasd meg, már az első találkozón kérdezd meg, hogy szeretne-e következőt, legyél kezdeményező, különben biztosan más jelöltek után néz a társkereső oldalon.

Ezt is olvasd el! - Hogyan randizzunk járvány idején?

Add önmagadat, az első perctől!

Ha randizásról van szó, akkor a nőket az zavarja leginkább, amikor egy kezdetben figyelmes és romantikus férfi viselkedése a kapcsolat előrehaladtával gyökeresen megváltozik. Ilyenkor a hölgyek elbizonytalanodnak, hogy talán valamit rosszul csináltak, vagy esetleg megbántották a párjukat, és nem értik, hogy mi történt.

Ha például az ismerkedésetek elején gyakran küldtél a párodnak szerelmes üzeneteket, akkor tartsd meg ezt a szokásod későbbre is, következetesen, hidd el megéri.

Ne kérkedj, és ne hencegj!

Az igaz, hogy a nők szeretik, ha egy férfi felelősségteljes, sikeres, vagy épp nagyon okos, de ezt néhány randevú során maguktól is felismerik, anélkül, hogy a férfi egy szóval is említené ezen tulajdonságait. Sőt. A hencegést sok hölgy úgy ítéli meg, hogy egy pasi ezzel kompenzálja, illetve takargatja a negatív tulajdonságait.

Ha szeretnéd ezt elkerülni, akkor már a legelső randin is inkább tettekkel mutasd meg a kvalitásaidat, ahelyett, hogy a vagyonoddal, vagy a sikereiddel nagyzolnál.

Légy nyitott, és őszinte!

Ismerkedés során hajlamosak vagyunk a kevésbé előnyös dolgainkat rejtegetni a partnerünk előtt, ameddig csak lehet. Ez egy bizonyos fokig érthető, de sokáig mégsem takargathatod a ballépéseidet, vagy rossz tulajdonságaidat, mert később még nehezebb lesz felhozni egy ilyen témát.

A lehető leghamarabb próbálj beszélni az új pároddal arról, hogy mi az, amit szeretsz, mi az, amit nem, milyen elvárásaid vannak, vagy hol vannak a határaid. Mindezt persze a lehető legkedvesebb formában.

Ne feltételezd, hogy minden nő pont olyan, mint az exed!

A hölgyek sem gondolják automatikusan rólad, hogy szereted a focit és a sört, igaz? Ugyanígy a nőket sem lehet egy kalap alá sorolni. Ezért ahelyett, hogy olyan dolgokkal próbálnád elvarázsolni, ami más randipartnereknél működött, inkább derítsd ki, hogy ő mit szeret, és mit az, amit értékel.

És ami még fontosabb, soha nem hasonlítsd az exedhez az új párodat!

Találd ki a partnered szeretetnyelvét!

Ez közel sem olyan nehéz, mint, ahogy hangzik. Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy mik azok a dolgok, amelyektől igazán különlegesnek érezné magát. Megveheted neki ugyanis a legdrágább ékszert is, nem éred el vele a célod, ha ő inkább több, minőségi közös időre vágyik.