6 meggyőző érv, hogy randizz egy esküvőn
2019-03-28  /  Szerző:   /   Randi Itt a tavasz, és vele együtt beindul az esküvői szezon is. Ha történetesen még csak vendégként vagy hivatalos egy barátod házasságkötésére, akkor sem kell elkeseredned. Nem is gondolnád, hogy egy esküvői parti tökéletes helyszín az első randevúra.

Cikkünkben összegyűjtöttük azt a 6 érvet, amitől Te is szívesebben fogadod majd el a következő esküvői meghívódat.

Egy esküvőn mindenki jól érzi magát

A hétköznapok során nagyon ritkán fordul elő, hogy lehetőségünk legyen a gondtalan szórakozásra. Még egy nyaralás során is előre kell terveznünk, hová megyünk, mikor mit nézünk meg, vagy épp hol fogunk vacsorázni. Ezzel szemben egy esküvőn, vendégként nincs más dolgunk, csak jól érezni magunkat. Ez egy stresszmentes alkalom, és egyedülálló lehetőség a pillanat átélésére. Egy ilyen eseményen Te is nyugodtabb és nyitottabb vagy, így mások vonzóbbnak találnak majd.

Könnyű beszélgetést kezdeményezni

Hányszor álltál már zavartan feszengve egy számodra vonzó férfi mellett a liftben, vagy egy buszon? Persze megszólítani sosem volt elég bátorságod. Mindig a legjobb alkalmat vártad, a tökéletes mondatot kerested, de amíg magadban gyötrődtél, a pillanat elmúlt, és életed szerelme örökre eltűnt. Egy esküvőn teljesen más a helyzet. Egyszerű beszélgetést kezdeményezni, közös témát taláni, hiszen ugyanazon alkalomból vagytok ott mindketten. Megkérdezheted a véleményét a ceremóniáról, vagy, hogy honnan ismeri az ifjú párt, és máris indulhat az ismerkedés.

Mindenki ismerőse valakinek a társaságban

Egy esküvőn általában az ifjú pár közeli ismerősei, barátai szerepelnek a vendéglistán, amely egy biztonságos közeget feltételez számodra az ismerkedéshez. Könnyen találsz közös ismerőst, aki bemutathat neki, vagy akitől információkat gyűjthetsz a kiszemeltedről. Ez csökkenti az ismerkedésben rejlő kockázatokat, és bátorságot kölcsönöz.

Egy esküvő egy jó buli

Az esküvő nem csupán a hivatalos ceremóniából, és a közös vacsorából áll. A végén jön a lényeg. Egy felszabadult parti egy válogatott társaságban. Természetesen a túlzott alkoholfogyasztás nem javasolt, de egy kis pezsgő átsegíthet az ismerkedés első lépésein. Ráadásul minden ingyen van.

Mindenki jól néz ki. Te is!

Egy esküvőre legtöbbünk szépen kiöltözve, a legjobb formájában érkezik. Valószínűleg Te is órákat töltesz ilyenkor a szépségszalonokban, és a ruhaválasztással, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. Ha a külsőd rendben van, akkor az önbizalmad is nagyobb, ettől pedig megváltozik a kisugárzásod. Egy ilyen helyzetben vonzóbbnak látszol, mint bármikor máskor.

A szerelem ott van a levegőben

Nincs annál romantikusabb és meghatóbb pillanat, amikor két ember összeköti az életét. Egy ilyen esemény mindenkiben felébreszti a vágyat a szerelemre, egy boldog párkapcsolat elérésére, és ezért könnyebben tesz meg olyan dolgokat, amiket máskor nem mer.