5 tipp arra, mit kell tenned, ha új párod nyom nélkül eltűnt
2024-06-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Új párod csupán pár randi után nyom nélkül eltűnt? Ne gondold azt, hogy miattad menekül a párkapcsolatból. Ő egyszerűen egy olyan férfi, aki fut a kötelességek elől és nem érdemel meg téged. De mégis, mit tehetsz, ha egy ilyen szituációval találod szembe magad?

A mai generáció egy újfajta, „ghosting” néven ismert jelenséggel küzd. Egy szóban nem is tudjuk lefordítani magyar nyelvre, de meg tudjuk magyarázni. Egy olyan jelenségről van ugyanis szó, amikor a párkapcsolat valamelyik tagja nyom nélkül, magyarázatok nélkül hirtelen eltűnik. Manapság sok fiatal nő találkozik olyan férfival, aki pár randi után, nyom nélkül és hirtelen eltűnik az életükből, még akkor is, ha addig minden a legnagyobb rendben haladt a párkapcsolatukban. Eltűnnek anélkül, hogy megmondanák miért és hova mennek.





Alábbi cikkünkben adunk pár tippet arra, mit kell tenned, ha párod nyom nélkül eltűnik!

1. Adj neki egy utolsó esélyt, hogy megmagyarázza

Ha az újdonsült párod nyom nélkül eltűnt, adj neki egy utolsó esélyt, hogy el tudja mondani, mi történt vele. Lehet, hogy a munkahelyéről küldték el sürgősen valahova és nem tudott felelni a telefonjára. Vagy lehet, hogy meghalt egy közeli hozzátartozója, vagy olyan történt vele, ami miatt hirtelen eltűnt. Ne siesd el a végkövetkeztetések meghozatalát. Írj neki csak egy ennyit: „Szia! Minden rendben?”

2. Adj neki esélyt, hogy megbánja

Adj neki pár napot, hogy összeszedje magát és rájöjjön arra, nem megfelelően viselkedett. Ha folytatni szeretnétek a kapcsolatot, mondd el neki világosan, hogy milyen elvárásaid vannak a civilizált viselkedést illetően. Ha eddig még nem tanult meg megfelelően bánni egy nővel, akkor kerüld el, mert ezek alapján valószínű, nem áll még készen egy felnőtt kapcsolatra. Ha meglepetésszerűen mégis egy olyan indokot talál, ami hihető számodra, még adhatsz neki egy esélyt, de csak akkor, ha valamilyen módon jóváteszi a tettét.

3. Légy őszinte magadhoz

Még ha az eltűnésnek valós okai is vannak, léteznek olyan nők, akik nem látnak már jól, amikor egy kapcsolatra alkalmas férfival találkoznak. Sok olyan nő van, aki csak szezonális partnert keres – a Karácsonyi időszakra például – és hajlamosak arra, hogy nem létező tulajdonságokat vegyenek észre az adott férfiban. Próbálj meg racionális lenni, amikor a párkapcsolatodra gondolsz. Valóban ilyen tulajdonsággal rendelkező férfit keresel, aki nyom nélkül, hirtelen eltűnik?

4. Hagyd, hogy menjen

Még ha kiábrándító is tud lenni, nyugtasson az a tudat, hogy ha eltűnt, mégsem kellettél neki igazán. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem vagy egy csodálatos nő. Ha egy férfi eltűnik, akkor ez csak a férfi problémáiról vall, éspedig a felelősség felvállalásának problémájáról. Úgyhogy hagyd őt teljesen eltűnni az életedből. Töröld ki a számát a telefonodból, ne kövesd többet Instagramon és töröld őt a barátaid közül Facebookon is.

5. Lépj túl a kiábrándultságon

Sokkal jobbat érdemelsz. Minden nő olyan férfit érdemel, aki érdeklődik iránta, még akkor is, ha nagyon elfoglalt. Te is olyan férfit érdemelsz, aki örül annak, ha találkozhat veled, aki ugyanolyan lelkesedéssel várja azt, hogy írj neki vagy, hogy találkozzatok, akárcsak te. Olyan férfit érdemelsz, aki bevon a mindennapi életébe. Élvezd az életet, szórakozz a barátnőiddel és keress egy olyan férfit, aki veszetten szerelmes beléd.


Ez is érdekelhet! - Így építsd az önbizalmad – 7 gyakorlat a mindennapokra