5 legjobb téli program pároknak
2018-12-19  /  Szerző:   /   Randi Végre elérkezett a téli időszak! Ha ilyenkor sem szeretnél programok nélkül maradni, akkor figyelmedbe ajánljuk alábbi cikkünket, melyben 5 olyan programot találsz, ami a hideg téli időszakban is feldobja majd a kettesben töltött pillanatokat. A téli időszak a nagy hideg ellenére az egyik legcsodálatosabb része az évnek, azonban mégis sokan úgy gondolják, hogy a téli hónapokban szinte semmit sem lehet csinálni, pedig ez egyáltalán nincs így. Tény, hogy kevesebb a lehetőségünk, mint a tavaszi-nyári időszakban, de ilyenkor is ki tudunk mozdulni és szuper programokat tudunk szervezni. Ehhez mutatunk most néhány ötletet.

Ha kimozdulnátok:

1. Korcsolyázás a Műjégpályán

Az egyik legnépszerűbb téli program egyértelműen a korcsolyázás. Az egyik legjobb helyszín ehhez a Városligetben található Műjégpálya, ami egész Európa egyik legszuperebb pályája. A Városliget már önmagában is csodálatos, amit a téli időszakban semmiképp sem szabad kihagyni, ugyanis itt akár egy egész napot el lehet tölteni. Ha pedig megéheznétek, vár a Városliget egyik legjobb étterme, a Városliget Café & Restaurant. Az étteremből csodálatos kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. Ide érdemes betérni egy finom ebédre vagy vacsorára, hiszen a magyaros ételeken a könnyed finomságokon át minden megtalálható az étlapon, de ha csak innátok valami meleg italt, és gyönyörködnétek a csodálatos kilátásban, arra is van lehetőség.

2. Városnézés

A világ bármely táján is éltek, biztosan van olyan része a városotoknak, amit még nem fedeztetek fel teljesen. Tökéletes program lehet sétálni egyet a téli hóesésben, és felfedezni olyan helyeket, ahol még nem jártatok. Télen minden megváltozik egy kicsit, és a városok is teljesen más arcukat mutatják.

Ha inkább otthon maradnátok:

3. Otthoni mozizás

A párok egyik legkedveltebb otthoni időtöltése a mozizás. Szerezzetek be egy kis nasit, és már indulhat is a mozizás! Ilyenkor mutassátok meg egymásnak a kedvenc filmjeiteket, így még több mindent megtudtok majd a másikról.

4. Főzzetek együtt!

Ha szerettek főzni, vagy csak imádtok enni, akkor nincs is jobb program számotokra a téli estéken, mint egy közös főzés. Nyissatok ki egy finom bort, tegyetek be egy lágy zenét, és főzés közben beszélgessetek egy jót! Az ilyen programok segítségével, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz!

5. Közös fürdőzés

Ha szerettek bekuckózni télen otthon, akkor engedjétek tele a kádat, tegyetek bele egy kis habfürdőt, töltsetek ki magatoknak egy kis pezsgőt, és kész is az otthoni wellness!