5 fotó, melyet semmiképp se használj az online társkeresés során
2018-07-11  /  Szerző:   /   Randi Több online társkeresőre is felregisztráltál, nem tartod magad egy bányarémnek, mégsem érted, miért nem írnak neked a férfiak? Mielőtt komolyan belekezdenél az online társkeresésbe, először győződj meg arról, hogy helyesen jársz-e el az online társkeresés világában, és a megfelelő módon töltötted-e ki az adatlapodat. Korábban írtunk már egy rövid útmutatót az online társkereséshez, illetve arról is szó esett már, hogy hogyan készíts magadról tuti profilképet. Az alábbi cikkünkben pedig felsoroljuk, hogy milyen fotót ne használj, amikor online keresed a társad.

Mielőtt belevágsz az online társkeresésbe, tudd meg, hogy az online világban a fotó többet ér akár ezer szónál is, ugyanis a fotó az, amit a lehetséges partnereid először meglátnak rólad. Emiatt nagyon fontos az, hogy egy olyan profilképet tölts föl az adatlapodra, amely sikeres, de ugyanakkor arra is figyelj, hogy mit szeretnél az adott képpel sugallni. Alábbi cikkünkben adunk pár jó tanácsot, hogy milyen képeket ne használj az online adatlapodon.

1. Férfivel készült közös fotó

Partnert keresel, így miért is tennél föl egy olyan fotót, amin egy férfi mellett szerepelsz? A fotó láttán bármely lehetséges partner azt fogja gondolni, hogy a férfi, aki mellett pózolsz a partnered, így senki sem fog beszélgetésbe elegyedni veled. Ha pedig az apukáddal készült közös fotót töltöd föl azért, hogy megmutasd, mennyire fontos neked a családod, akkor ezzel bármilyen férfit menekülőre késztetsz, hiszen az első kérdések, melyek meg fognak fogalmazódni bennük az lesz, hogy vajon elsőre már neki is meg kell ismernie apukádat, vagy vajon egy keménykezű, szigorú szülő, akivel nem árt jóban lenni? Senki sem szeretne ilyeneken gondolkodni, még mielőtt valóban megismerne téged.

2. Szórakozóhelyen készült fotó, melyen ital van a kezedben

Fotóddal meg szeretnéd mutatni, hogy szeretsz és tudsz is szórakozni? Tudd meg, hogy a fotón nem kell feltétlenül megmutatnod ezt. Az ilyen jellegű fotó láttán a férfiak ugyanis arra fognak gondolni, hogy csak abból áll az életed, hogy szórakozóhelyről-szórakozóhelyre jársz, mások pedig azt, hogy igencsak szereted az alkoholt. Sőt egyesek akár könnyű prédának is fognak gondolni emiatt.

3. Fotók, melyeken erőlködsz, hogy jó pózban látszódj

Ha nem vagy modell, akkor nagy a valószínűsége annak is, hogy nem tudsz szexin pózolni. Próbálj meg spontán készült képeket megmutatni magadról, amelyeken a legtermészetesebb vagy, és ne erőlködj olyan pózokat felvenni, amin látszik, hogy nagy erőfeszítésedbe került, hogy valahogy mégis jól nézz ki a képen.

4. Fotók, melyeken próbálsz másnak tűnni, mint amilyen valójában vagy

Jó ötletnek tartod, ha a kezedben egy Shakespeare kötettel pózolsz? Csak akkor pózolj így, ha tényleg ismered Shakespeare műveit, ugyanis az a férfi, akit tényleg érdekelnek Shakespeare művei, és emiatt veszi fel veled a kapcsolatot, az első három percben rá fog jönni arra, hogy fogalmad sincs, hogy ki is ez az angol drámaíró, sőt még egyetlen művének a címét sem ismered.

5. Fotók, melyeken félmeztelen szerepelsz

Ha félmeztelen képeket töltesz fel magadról, mert ettől azt gondolod, hogy szexibb leszel az erősebbik nem számára, akkor tudd meg, hogy nagyon is tévedsz! A félmeztelen fotók csak olyan férfiakat fognak vonzani, akik kalandokat keresnek, nem pedig egy komoly kapcsolatot. Ha tényleg komoly párkapcsolatra vágysz, igyekezz kerülni az ilyen jellegű fotóid mutogatását.