5 dolog, amit soha ne mondj el új párodnak az exedről
2021-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Megismerkedtél egy jóképű férfival és úgy érzed, annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy még a legféltettebb titkaidat, az egész múltadat is képes lennél feltárni előtte? Jó dolog a bizalmasság, de mégis van pár dolog, amit semmiképp se mondj el az új szerelmednek a múltadból. Ez nem azt jelenti, hogy hazudsz neki, vagy nem bíznál meg benne, hanem csak ügyesen elkerülöd azokat a témákat, amik esetleg bizonytalanságot keltenének benne. Egy párkapcsolatban a bizalom nagyon fontos, mégis van pár dolog, ami nem árt, ha titokban marad az exeddel kapcsolatban:

1. Mindenki kedvelte


Új szerelmednek soha ne mondd azt az exedről, hogy nagyon közvetlen, barátságos volt és mindenki imádta, hiszen kényszert érezhet arra, hogy az exedhez hasonlítgassa magát, ezáltal pedig nagyon bizonytalanná válhat.

2. Összetörte a szíved


Kevés párkapcsolat végződik békésen, a válások pedig gyakran okoznak fájdalmat mindkét fél számára, de egyesek mégis többet szenvednek. Új szerelmednek nem érdemes elmondanod, hogy mennyit sirattad az exed és milyen nehéz volt túltenned magad rajta. Még a végén azt fogja hinni, hogy nem tetted túl magad a régi kapcsolatodon és még mindig érzel valamit az exed iránt.

3. Sok pénzt keresett


Új szerelmednek soha ne mondd el, hogy milyen sok pénzt keresett az exed és milyen sikeres karrierje volt. A férfiak nagyon érzékenyek az ilyen témákra. Vagy azt akarod elérni, hogy azt érezze, hogy ő nem tudna eltartani téged?

4. „Együtt voltunk itt egyszer”


Ha új szerelmed meg szeretne lepni valamivel, különleges találkát szervez és elvisz egy új helyre, viszont amikor megérkeztek, kiderül, hogy te már jártál ott korábban az exeddel, soha ne mondd el neki, hogy már ismered a helyet. Tartsd meg ezt az infót magadnak és ne rontsd el a meglepetést. Értékeld az erőfeszítését és tudasd vele, hogy tetszett, amivel meglepett.

5. Milyen volt a szex az exeddel


Még ha új szerelmed nagyon kíváncsi is, és megkérdezi, hogy milyen volt az exed az ágyban, akkor se mondd el neki a részleteket. Ez egy olyan dolog, amit nem illik elmondani. Ne ess bele a csapdába és kerüld ki tisztelettudóan a témát. Már nem az számít, hogy milyen volt az exeddel a szex, koncentrálj a jelenlegi kapcsolatodra.