4 módszer, hogy teszteld a párkapcsolatod!
2022-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megismerkedtetek, összejöttetek és úgy tűnik remekül működtök együtt. Úgy érzed, hogy madarat lehetne Veled fogatni, olyan boldog vagy. De honnan tudhatod, hogy tényleg ő az igazi, és ez most végre nem csupán egy futó kaland lesz, hanem valami sokkal komolyabb, amelyre már nagyon régóta vágysz?

A vakáció teszt

Egyesek úgy vélik, hogy addig nem lehet igazán megismerni valakit, amíg nem voltál vele egy közös nyaraláson. Abban a pillanatban, amikor kilépünk a komfortzónánkból, előjön mindenkiből a jó, a rossz és minden olyan oldala, amelyet eddig esetleg eltitkolt előlünk. Gondolj csak egy hosszú és fárasztó repülőútra, ahol össze vagytok zárva, és meglehetősen ingerszegény a környezet. Egy ilyen alkalom jó lehetőséget nyújt arra, hogy végre egy kiadósat beszélgessetek, másrészt azt is közelről láthatod, hogy miként viselkedik stresszhelyzetben (például egy elvesztett poggyász, nyelvi nehézségek, vagy egy kellemetlen utastárs esetén).

A pénz teszt

Mindannyian pontosan tudjuk, hogy a pénz az egyik legfőbb oka számos kapcsolat széthullásának. Amikor nem vagytok egy oldalon pénzügyi kérdésekben a partnereddel, az lerombolhat mindent, amit addig közösen felépítettetek. A hosszú távú közös jövőtök miatt fontos, hogy már a kapcsolat elején felmérd, a párod hogyan viszonyul a pénzhez, mire költi, mibe fekteti, megbecsüli vagy elszórja, így viszonylag korán láthatod, hogy mennyire fogtok ilyen szempontból összeilleni. Képesek lesztek-e nagyobb, közös célokat együtt megvalósítani és együtt fejlődni.

A család teszt

Hogyan képzeli el a jövőbeni családotokat a partnered? Közös a jövőképetek? Milyen viszonyt ápol a saját családjával? Elhanyagolja őket, vagy épp ellenkezőleg, túlságosan is ragaszkodik hozzájuk? Vannak-e komolyabb súrlódásaik, vagy a béke szigete a családi otthon? Hogyan viszonyulnak hozzád, mint a gyerekük párjához?

Ez is érdekelhet! - 4 módszer, ami segít jobban megérteni a pasidat!

A hűség (vagy Vegas) teszt

Van egy híres amerikai mondás, mely szerint, ami Vegasban történik, az Vegas-ban is marad. Ezért is nevezték el ezt a tesztet Las Vegas után. A mondás arra utal, hogy ebben a városban szabadabb az élet, bátrabban megtehetsz olyan dolgokat is, amelyeket egyébként sosem. Akkor lehetsz igazán biztos a kapcsolatodban, ha nyugodtan el mered engedni a párod akár egy egész hétvégi kiruccanásra a haverokkal. Na nem kell ehhez Lad Vegas-ig utazniuk, elég egy legénybúcsú vagy egy horgásztúra. Ha nem érzed, hogy okod lenne féltékenykedni, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladtok Ti ketten.