4 intő jel, ha a partnered nem vágyik komoly kapcsolatra
2017-12-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat >Kerüld el a csalódást!Attól, hogy valaki azt mondja, kapcsolatot keres, az nem minden esetben egyenlő azzal, hogy tényleg vágyik is rá. Hidd el, ha odafigyelsz partnered viselkedésére könnyen elkerülheted a csalódást.

Van, aki szándékosan próbál félrevezetni és van, aki csak nincs tisztában az érzéseivel. Bárhogy is legyen, mi segítünk abban, hogy észrevedd az intő jeleket.

1. Amikor azt mondja, felhív, de nem teszi…

Ez a viselkedés árulja el a legtöbbet a másikról, az üres ígéretek mögött rendszerint a másik iránti érdeklődés hiánya áll. Hiszen ha partnered valóban törődik veled lehetőségeket keres nem pedig kifogást.

2. Amikor ellenáll a csóknak vagy más testi közeledésnek

Ha kedvesed testbeszéde másról árulkodik, mint amit mond, akkor légy résen. Előfordulhat, hogy más miatt viselkedik így, de ha ez a jelenség huzamosabb ideig fennáll érdemes foglakoznod vele.

3. Amikor inkább a barátaival lóg, mint veled

Ha valaki készen áll egy párkapcsolatra, hajlandó feladni korábbi életének egy részét. Ez persze nem a barátok elhanyagolását jelenti, de ha partnered egymást követően nekik ígérkezik el, míg kettőtökre egyáltalán nem jut idő, érdemes elgondolkoznod, hogy lesz-e jövője ennek a kapcsolatnak.

4. Amikor közös jövőtök hallatán zaklatottá válik

Aggodalomra adhat okot, ha párod ingerültté vagy bizonytalanná válik a jövőtöket érintő kérdésekkel kapcsolatban. Az így reagáló nők és férfiak gyakran érzik azt, hogy csapdába estek a másik fél mellett. Természetesen nem mindig ez a magyarázat erre a jelenségre, az is elképzelhető, hogy a kelleténél többet foglalkozol ezzel a témával, amit párod egyfajta kényszerként él meg emiatt. Próbáld megtalálni az arany középutat.

Összességében, ha valaki komoly kapcsolatra vágyik, attól nem üres ígéreteket kapsz, szívesen bemutat téged a családjának és barátainak, nem rémítik meg a kettőtök közti intim pillanatok és a közös jövő gondolata.

Ha megismerkedsz valakivel bízz a megérzéseidben, figyelj az apró jelekre és tudni fogod komollyá válhat-e a dolog kettőtök közt.

<