3 ok, ami miatt nem hívnak randizni
2023-08-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Veled is előfordult már, hogy megismerkedtél egy jóképű, helyes férfival, de ő annak ellenére sem hívott el randizni, pedig te úgy érezted, hogy minden jól alakult köztetek? Biztos felmerült benned a kérdés, hogy mégis mit ronthattál el és mi lehet az oka annak, hogy nem hív el egy randira.

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a leginkább előforduló helyzeteket, ami miatt a férfi nem hív el egy találkára:

1. Nem tudja, hogyan közeledjen feléd

A férfiak ugyanúgy félnek a visszautasítástól, mint mi nők, ezért nem is igazán szeretik a kiszemeltjük tudtára adni a szándékaikat, amíg nem biztosak benne, hogy igenlő választ fognak kapni a meghívásukra. Ne várd, hogy gyertyafényes vacsorát szervezzen neked, ha eddig csak egy gyors pillantással próbáltad meg a tudtára adni, hogy ő sem közömbös számodra.  Ha idegenek vagytok egymás számára, akkor valószínűleg fogalma sincs, hogy hogyan közeledhetne feléd, anélkül, hogy elijesztene magától. Kezdeményezd te a beszélgetést és hagyd, hogy végül ő mondja ki azokat a bizonyos szavakat.

2. A tökéletes pillanatra vár

Ha a kiszemelted romantikus alkat - aminek egyébként örülhetsz is - akkor minden bizonnyal csak a tökéletes pillanatra vár, amikor is mesebeli keretek között elhívhat egy felejthetetlen romantikus randira. Számodra persze nagyon frusztráló lehet a várakozás, főleg, ha már eddig is rengeteg esélyt adtál neki arra, hogy végre megtegye az első lépést, de legjobb, ha türelmesen vársz, és nem sietteted a dolgokat.
Ez is érdekelhet! - 5 tipp, hogyan találj társat, ha nincs időd randizni

 

3. Nem tetszel neki vagy van valakije

Ezt az opciót a legnehezebb elfogadni, de előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem tetszel neki. Ha tudja, hogy ő bejön neked, ennek ellenére a kisujját sem mozdítja azért, hogy közelebbről is megismerjétek egymást, akkor valószínű, hogy nem lát közös jövőt számotokra. Ha csak a gyűrű hiánya miatt gondolod, hogy egyedülálló, akkor könnyen megeshet, hogy a kiszemelted azért nem hív el randizni, mert már van valakije. Persze nem szép tőle, hogy úgy flörtöl másokkal, hogy közben várja otthon valaki, de ez már nem a te problémád.