20 év után elvált Zséda és férje
2020-06-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Évek óta egymás után ontja a nagy szerelemről szóló slágereket Zsédenyi Adrienn, ám úgy tűnik, az ő tündérmeséjének vége!

 

A Blikk megtudta, Zséda és férje húsz év után külön utakon folytatják az életüket: elváltak. A Blikk információi szerint az aranytorkú énekesnő és orvos párja több hónappal ezelőtt, még a télen tett pontot a két évtizedes kapcsolatuk végére, de szerették volna csendben elgyászolni a házasságukat.

– Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárásához idő kell, főleg, ha egy közös gyerek is született a házasságban. Adrienn is szeretett volna csendben túllenni ezen a nagyon nehéz időszakon – tudta meg a Blikk az énekesnő környezetéből.

– Egyszerűen elfáradtak, előfordul az ilyen – magyarázta a közeli ismerős.

Zséda és férje egy tunéziai nyaraláson találkoztak, amelyre az énekesnő a barátnőivel utazott. Számos helyi kiránduláson vettek részt, amelyekhez gyakran Szabolcs is csatlakozott, így nem volt meglepő, amikor hazatérve megjelent egy koncertjén is.

– Hazatérve eljött egy Cotton Club Singers-koncertre. Hallott a zenekarról, bár a közeg idegen volt neki. (...) Azt tudta, hogy van egy kis barna a zenekarban – nyilatkozta a Story magazinnak két éve Zséda, aki mindig diszkréten kezelte a magánéletét, nem nagyon engedett bepillantást, de azt tudni lehetett, nagyon jól kiegészítik egymást orvos férjével. Sőt, néhány évvel ezelőtt még úgy tervezték, fiuknak, Nimródnak lesz testvére.

– A nő olyan férfihoz akar hazamenni, aki mellett nyugalmat, békét talál. A férjem mellett úgy éreztem, szárnyakat kapok, nagyon ki tudtam nyílni. Ha egy kapcsolat bonyolult, akkor folyton azon kell agyalni, hogy mikor ír üzenetet, mit ír, miért írta... Izgalmas kitalálni, hogy mire gondolt a másik, de hosszú távon én az egyértelmű dolgokban hiszek. Amikor befejezzük a másik mondatait – írta le a férjét egy interjúban az énekesnő, ám úgy tűnik, ahhoz mégsem volt ez elég, hogy együtt öregedjenek meg.

Forrás: Blikk