15 egyszerű mód, amivel kimutathatod a szerelmedet
2020-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tartják, hogy a szerelem idővel megfakul, és a szenvedély lángja fokozatosan elcsitul. Szerencsére senkinek nem kell ebbe belenyugodnia, hiszen tehetünk ellene.

A legfontosabb az, hogy megpróbálod visszacsempészni a közös életetekbe a romantikát.

Most azt gondolhatod, hogy ez szépen hangzik, de a hétköznapok rohanásába már nem fér bele több, mert se időd, se energiád nincs arra, hogy újra és újra

Nincs szükség nagy tettekre ahhoz, hogy kimutasd a kedvesednek mennyire szereted. Sokszor egy apró gesztus többet ér mindennél. De a legfontosabb az, hogy bizonyítsd az érzelmeidet minél többször.

Olvass tovább, és lesd el azt a 15 egyszerű módot, amivel újra és újra kimutathatod a szerelmedet!

1.       Csak rá figyelj!

Tedd félre a mobilt, kapcsold ki a tv-t, és minden figyelmeddel koncentrálj arra, amiről a kedvesed mesél, pont úgy, mint amikor azon az első randin is tetted.

2.       Gondolkodj az ő fejével!

Próbáld előre kitalálni, hogy mire is vágyik igazán, még mielőtt kimondaná. Ezzel megmutathatod, hogy mennyire ismered és megérted őt.

3.       Beszélj az ő sajátos szeretetnyelvén!

„Bújós” típus, vagy inkább azt szereti, ha bókolsz neki, esetleg a virágért van oda? Minél jobban kiismered, és minél inkább ilyen formában közeledsz hozzá, annál erősebb lesz a kapcsolatotok.

4.       Éreztesd vele, hogy érdekel, amit mond!

Ha mesél valamiről, figyelj a részletekre is, és légy aktív részese a párbeszédnek. A kommunikáció kulcsfontosságú minden kapcsolatban.

5.       Érintsd meg!

Minden nap elmondhatod neki, hogy mennyire szereted, miközben megsimogatod, vagy átöleled. Ettől még inkább biztonságban érzi majd magát melletted.

Ezt is olvasd el!  - 7 ok, hogy miért fontos a csók egy párkapcsolatban?

6.       Mindig legyen rá időd!

A sok munka, és az egyéb programok nem lehetnek fontosabbak nála. Válaszolj az üzeneteire, vedd fel a telefont, ha hív, hogy érezze, Te vagy számára a legfontosabb.

7.       Nézz a szemébe!

Ha beszélgetés közben keresed a tekintetét, azzal azt érezteted vele, hogy figyelsz rá, és számíthat Rád.

8.       Öleld meg!

Szakértők szerint egy szoros ölelés segít elcsitítani a benned lévő streszt, és biztonságot sugall. Naponta legalább ötször is öleld át, és szorítsd magadhoz.

9.       Mondd el neki, hogy miért tartod csodálatos embernek!

Ne csak annyit mondj, hogy „Szeretlek”. Azt is meséld el, hogy miért szereted, és tartod őt a legnagyszerűbb embernek a világon.

10.   Hajolj hozzá közelebb!

Ha vele beszélsz, akkor hajolj hozzá minél közelebb, akár a kezét is megfoghatod. Ezzel megint azt sugallod felé, hogy milyen fontos helyen van az életedben.

11.   Figyelj az apróságokra is!

Ha például megemlít neked egy új helyet, vagy programot, ahová szívesen elmenne, akkor lepd meg, és vidd el oda.

12.   Támogasd!

Legyél a legfontosabb rajongója, aki mindig minden helyzetben kiáll mellette, és segíti a céljai elérésben.

13.   Kérdezd meg, hogy mire vágyik!

A párod nem mindig azt szeretné, amit Te. A legkönnyebben úgy ismerheted meg az álmait, ha megkérdezed tőle, és persze meg is teszed érte.

14.   Fogadd el, amit adni tud!

Egy kapcsolatban nemcsak adnunk kell, hanem kapnunk is. Légy hálás és értékeld mindazt, amit adni tud számodra, és ezt mutasd ki felé is.

15.   Szeresd!

Használj ki minden lehetőséget, hogy megérintsd, hozzábújj, megcsókold, és amit csak szeretnél.