10 dolog, amin nem árt elgondolkodnod, ha online keresed a társad
2018-11-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Manapság egyre többen keresik a párjukat különböző online társkereső oldalakon, ami manapság már teljesen normális és elfogadott dolog, hiszen a technológia korszakában élünk. Mivel az online társkeresőkön legelőször nem személyesen találkozunk a többi társkeresővel, sok olyan dolog lehet, amivel kapcsolatban kételyeink lehetnek. Alábbi cikkünkben felsorolunk tíz olyan dolgot, amin nem árt elgondolkodnod akkor, ha online keresed a társad, hiszen az alábbi jelek megmutathatják, hogy valami nincs éppen rendben az adott személlyel.

1. Az összes közösségi oldalon túlzottan privátra van állítva a profilja.

Ha egy online társkeresőn levelezgetsz egy férfivel, de azt veszed észre, hogy a Facebook profilja privátra van állítva, nem használ Instagramot, sem Twittert, sem Snapchatet, akkor ez arra enged következtetni, hogy ő csak egy fantom. Az online társkeresőkre regisztrált személyek nem bujdosnak annyira az ismeretlen emberek elől, hacsak nincs már egy szerelmük vagy feleségük.

2. Hosszú időkre eltűnik.

Ha azt veszed észre, hogy a férfi, akivel ismerkedni kezdtél az online társkeresőn néha rögtön válaszol az üzeneteidre, aztán utána fél napig eltűnik, majd éjfél körül megint előtűnik, mintha mi sem történt volna, akkor kezdhetsz gyanakodni. Vajon mi miatt tűnik el olyan hirtelen és miért bukkan fel ismét úgy, mintha mi sem történt volna? Vajon Batman lenne? Hidd el, semmiképpen sem Batman, csak valószínű van már egy állandó partnere.

3. 15 üzenetet is küld, ha nem válaszolsz neki azonnal.

Ha egy olyan férfivel ismerkedsz, aki, ha nem válaszolsz neki azonnal az üzeneteire, rögtön küldd még tizenöt üzenetet, csak hogy még inkább sürgessen a válaszadásra, akkor próbáld meg elképzelni, hogy milyen lesz akkor, ha már találkoznátok, vagy ha már párkapcsolatban élnétek?

4. Kerüli a személyes dolgokról való beszélgetéseket.

Ha a férfi, akivel online társkeresőn ismerkedsz túl titokzatos és mindig elkerüli a túl személyes dolgokról való beszélgetéseket, akkor vagy kém, vagy egyszerűen csak titkol valamit előled.

5. Bármilyen beszélgetést szexi beszélgetéssé alakít át.

Ha az online társkeresőn egy férfi bármilyen beszélgetést bármikor képes átfordítani szexuális tartalmú beszélgetéssé, és ha bármiről is beszéltek egyszer csak azt mondja neked, hogy szexelni van kedve vagy egy képet kér a melleidről, akkor tudd, hogy komolytalan emberrel van dolgod és kétszer is gondold meg, hogy folytasd-e vele az ismerkedést vagy sem.

6. Mindig az edzőteremben van, vagy éppen most jött ki a zuhany alól.

Ha egy olyan férfivel levelezel, aki mindig azt írja neked, hogy épp most jött az edzőteremből vagy épp most jött ki a zuhany alól, akkor ezen is mindenképp gondolkodj el. Ezekkel a mondataival nem szeretne mást, csak azt, hogy elképzeld, milyen jó teste lehet, vagy hogyan nézne ki frissen kijőve a zuhany alól. Ha a beszélgetésetek során mindig csak ezeket a mondatokat hallod tőle, akkor gondolkodj el egy picit. Végülis senki sem tölt ennyi időt edzőteremben vagy a zuhany alatt.

7. Mindig közbejön valami, amikor találkozásra kerülne a sor.

Ha a hosszas levélváltás után végre találkozásra kerülne a sor, akkor vagy valamelyik családtag betegedik meg, vagy rég nem látott külföldi rokonokat vár, vagy ismét túlóráznia kell a munkahelyen. Ha kétszer megtörtént, még lehet, hogy a véletlen műve, azonban ha mindig ugyanez a kifogás, akkor ez azt jelenti, hogy egyszerűen nincs kedve találkozni veled.

8. Mindig le szeretne nyűgözni.

Ha a férfi, akivel online társkeresőn ismerkedsz, folyton amiatt siránkozik, hogy milyen sokat kell dolgoznia, ezzel leginkább azt szeretné jelezni feléd, hogy jó fizetése van vagy, hogy megengedheti magának, hogy nyaralni menjen. Ha minden nap ezzel a módszerrel próbál lenyűgözni téged, akkor gondolkodj el azon, hogy továbblépj.

9. Nem akarja elmondani, hogy mivel foglalkozik.

Ha csak azt szeretnéd megtudni, hogy a férfi, akivel online ismerkedsz, mivel foglalkozik, vagy legalább milyen területen dolgozik, de a férfi nem akarja elmondani ezt neked, helyette pedig mindig azt feleli, hogy túl bonyolult lenne elmesélnie neked vagy, hogy vállalkozó, de több részletet nem árulhat el magáról, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy valami nem tiszta körülötte. Ez a legtöbb esetben azt jelenti, hogy vagy régóta már munkanélküli, vagy valami kétes dologgal foglalkozik, vagy csak egyszerűen szeret hazudni.

10. Nem szeretne veled találkozni.

Ha a férfi, akivel olyan jól kijöttök az online üzenetváltások során, soha nem szeretne veled találkozni, akkor valószínű másnak mutatja magát, mint aki valójában. Lehet, hogy egy kicsapongó életet élő túlsúlyos 40-es pasi, nem pedig egy kigyúrt 28 éves, akinek jó munkahelye van.