Zimány Linda elárulta, milyen számára az ideális férfi
2021-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Zimány Linda régóta próbálja megtalálni az igazit, és minden vágya a családalapítás. Elmondása szerint nem is akármilyen férfi mellett képzeli el az életét.

A gyönyörű modell a Borsnak árulta el, hogy határidőt szabott magának arra, hogy anya legyen. Három év múlva már szeretné, ha gyerekei lennének, és boldog családi életet élhetne egy csodás férj mellett.

Azt is elárulta, milyen számára az ideális férfi. „Szerintem Daniel Craig az ideális férfi. Mivel ő foglalt, egy hozzá hasonló, sármos pasival is beérném. Az sem baj, ha kicsit idősebb! Nekem nagyon vonzó, ha valakinek hatalma van, és fel lehet rá nézni. Persze, az is fontos, hogy elegáns és igazi úriember legyen” – mondta a lapnak.

Linda a jogi karrierjéről is mesélt: elmondta, hogy reményei szerint jövőre befejezi a szakvizsgáit, majd beindíthatja saját jogi praxisát.

Jelenleg ügyvédjelöltként dolgozik egy budapesti szaktekintély mellett. „Szeretem ezt csinálni, nagyon izgalmas számomra a jog. Mint minden munkának, persze ennek is van olyan része, amit annyira nem szeretek. A sok papírmunka nélkül viszont vígan meglennék, de tudtam, hogy mit vállaltam, ez is a munkával jár, ezért nem akarok panaszkodni” – mondta.

Forrás: Blikk