Xantus Barbara feleségül menne fiatalabb szerelméhez
2019-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Xantus Barbara már túl van egy hosszú házasságon, majd egy nehéz váláson, de még mindig nem adta fel a reményt. Újra boldog, mert beköszöntött életébe a szerelem egy fiatalabb férfi kíséretében.

Xantus Barbara

A híres színésznő jelenleg A nők (is) a fejükre estek! című musical főszereplője. A Turay Ida Színház előadása a kapcsolatokról szól, különböző nő típusokat jelenítenek meg benne, ezzel egy görbe tükröt tartva a magyar társadalom elé. Barbara állítása szerint a darabban alakított karaktere között és közte nincs sok hasonlóság, hiszen az általa játszott Niki nem tudja megvédeni magát, egy elesett valaki, így a színésznő teljes ellentéte. Azonban egy valamiben mégis hasonlít Niki karakterére, ugyanis mindketten egy fiatalabb férfiba szerettek bele. A színésznő számára nem fontos a kor, az egyetlen, ami szerinte számít, az a bizalom.

Xantus Barbara

„Azt vallom, hogy a szerelem nem korfüggő. Nem lehet belelátni, hogyan működik két ember kapcsolata, egyedül ők tudják, mitől jó vagy mitől rossz. A szerelem sokszor váratlanul jön, de egy kapcsolat alapvetően nem létezik kellő bizalom nélkül” – véli a színésznő.

A bizalom megléte azonban nem olyan könnyű a színésznő számára, hiszen 20 évet adott az életéből egy férfinak, akiben végül hatalmasat csalódott. És bár ezek után nehezen tud bárkiben is megbízni, próbál a rossz tapasztalataitól eltekinteni, azaz nem rávetíteni a múlt problémáit a jelen kapcsolataira.

Xantus Barbara

Barbara szerint egyáltalán nem jelentett nehézségét a párkapcsolataiban, hogy már van két gyereke. Mostani párkapcsolatában nagyon boldog, és ha úgy alakulna, másodszor is férjhez menne.

„A szerelem jelen van az életemben, a karakteremhez hasonlóan egy fiatalabb férfi személyében. Nagyon boldog vagyok! Ha bebizonyosodik, hogy ő az, akihez rendeltettem, újra férjhez mennék."

Forrás: Blikk