Wolf Kati koncert
2016-12-05  /  Szerző:   /   Ajánló style="text-align: center;">WOLF KATI
2016. december 29. (csütörtök), 20.00, Budapest Kongresszusi Központ

Közreműködik:
Liszt Ferenc Kamarazenekar


A csodálatos hangú énekesnőt, Wolf Katit nem kell bemutatni a hazai közönségnek. Mindig megújul és mindig valami újat mutat be. 2016. december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban egy különleges koncerttel készül: saját zenekara mellett, a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekarral is színpadra lép.

Wolf_Kati

Idén év végén egy igazán különleges nagykoncerttel szeretné meglepni a rajongókat. Ezen az estén találkozhatnak Wolf Kati megszokott lendületes és érzelmes dalaival - felcsendülnek majd a Szabadnak lenni, az Utazás, a Lángoljvagy a Szerelem, miért múlsz? című slágerek -, de a kevésbé ismert, meghittebb oldalával is bemutatkozik a nagyközönség előtt.

A műsor második felében pedig a Liszt Ferenc Kamarazenekar kíséretében egy visszafogott, ám annál emelkedettebb hangulatú légkört varázsol a nézőtérre. A közönség egy kis ízelítőt kap ebből a nem mindennapi együttműködésből, mivel jövőre egy nagyszabású közös projektre készülnek. A mostani közös produkciójukban Wolf Péter és Sztevanovity Dusán dalai szólalnak meg egy egészen újfajta feldolgozásban, ám egy-két meglepetés dallal is készülnek!

Wolf_Kati

 

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu