Válságba jutott Joshi Bharat házassága
2016-12-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Nem egy, nem két ember mesélt Joshi Bharat műsorában házassági válságáról, sőt olyan is akadt, aki nála jelentette be: véget ért a kapcsolata. A TV2 műsorvezetője a keleti bölcsek nyugalmával, megértően hallgatta a történeteket, és jól helyezett kérdésekkel segítette megnyílni interjúalanyait, ha kérték, tanácsot is adott, hogyan tudnának kimászni a gödörből. Iskolájában tudatos életvezetést, sorselemzést tanított, de úgy tűnik, mindeközben egyvalamire nem jutott ideje és figyelme: megmenteni a saját házasságát.

Joshi Bharat

Információink szerint ugyanis az év eleje óta terjedő pletykák igazak: Joshi és Csilla 26 éve tartó házassága a vége felé közelít. A jelek szerint a bajok nyolc éve kezdődtek, de idén mélyült el igazán a magánéleti válság: Joshi január óta nem hordja a jegygyűrűjét, és már más az állandó lakcíme, mint ahol a feleségével élt. A Blikknek korábban azt nyilatkozta, azért nem hordja a gyűrűt, mert az évek alatt kihízta, elkopott, s azért lett más a lakcíme, hogy ne találjanak rá illetéktelenek.

Az asszony, Csilla egy minapi bejegyzése azonban arra enged következtetni, hogy súlyosabb problémák állnak a változások hátterében.

„A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!”– írta közösségi oldalán Csilla, majd pár óra múlva törölte is. A bejegyzés meglehetősen talányos, de talán nem merész következtetés, hogy arra utal, az indiai sorselemző-műsorvezető már hosszú évek óta eltávolodott párjától.

Joshi a magánéleti válságáról az alábbiakat nyilatkozta a Borsnak:

– Minden házasságban vannak problémák, de meg fogjuk beszélni őket – szedte végül össze gondolatait szomorúan Joshi, hozzátéve: nem a nyilvánosság előtt szeretné megoldani házassági gondjait.

Pedig igazán nagy szere­lem volt az övék, Joshi a könyvében rajongva mesélt második fele­ségéről, akit egy fonyódi tábor­ban ismert meg. Azt írta, hogy ha a csodaszép nő nem csábítja el, talán még mindig keresné az igazit.

Joshi Bharat

„Abban a minutában megjelent egy nagyon csinos és kedves nő, a haja a válláig ért, hosszú fehér ruhában volt, a ruhája felső részén vízszintes kék csíkokkal. – Mosónőt keres, uram? Ő volt a Csilla. Kávét ittunk, beszélgettünk, jó volt. – Este jössz? – kérdeztem, és ő azt felelte: igen. Bogláron lakott, oda vitte a mosnivalót, és este vasalva hozta vissza. Így ment két napig: sétálgattunk, beszélgettünk. Gyorsan formálódott a kapcsolatunk, nekem pedig az járt a fejemben, hogy baj lesz ebből. Panaszkodtam neki, hogy álmos és fáradt vagyok. Miért? A vasút miatt. Másnap megkérdezte tőlem, hogy miért nem jössz hozzám. Máris mentem... 1990. október 13-án kötöttünk házasságot Fonyódon, a polgármesteri hivatal anyakönyvvezetője előtt...”

Joshi nem véletlenül érez­te, hogy megtalálta az igazit, Csillával egy gyermekük született, Shila, aki most 15 éves, házasságuk – a celebvilágban ritkán tapasztalhatóan – botrányok­tól mentes volt – egészen mosta­náig.

Joshi Bharat

 

Forrás: Bors