Wolf Kati: „Egy 47 éves nő sose lesz olyan szép, mint egy 27 éves”
2023-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Wolf Kati teljes mértékig tisztában van a korával, és bölcsen úgy gondolja, hogy az élet ezen szakaszában is meg kell találni a szépséget. Az X-Faktor egykori felfedezettje persze törekszik arra, hogy egészségesen éljen, és jól érezze magát a bőrében, de ahogy mondja, ő a 47 éves szépséget igyekszik megtalálni.

A VIASAT3 Adom a napom című műsorában a 48 éves Wolf Kati lépett a színre, aki az elmúlt években tudatosan óvta a magánéletét a nyilvánosság elől.

Az énekesnő szerint egy 70 éves is tud szép lenni és egy 18 éves is tud nem szép lenni, hogy ha meg van zavarodva és nem találja a saját lelki békéjét.

„De a maga bájával és esetlenségével együtt a fiatalságnak van egy szépsége, egy frissessége” – folytatta.

Persze én is arra törekszem, hogy jól legyek, egészségesen élek, rendszeresen járok edzeni, de a 47 éves szépséget igyekszem megtalálni. A mai fiataloknak sokkal nehezebb dolguk van – magyarázta az énekesnő, aki úgy véli, amikor ő volt tinédzser, akkor megengedett volt a bénázás:

„Hazamentél és el volt felejtve. Ma minden fel van kötve a netre, ezért nem tudnak lepihenni, nem tudják becsukni a tükröt, mert minden keep in touch, ott van minden hiba online és ez nagyon nehéz. Ez egy nehéz egyensúlyozás, hiszen nyilván könnyebb úgy porondon maradni, hogy mindig mutatsz magadból valamit, vagy egy kicsit többet. Nekem ez a helyzet ideális, de az biztos, hogy nehezebb. Ezzel inkább elszámolok, hogy öttel kevesebb koncertem lesz a következő fél évben, de akkor se rakom ki a tangabugyimat a kirakatba” – mesélte korábban Wolf Kati.