Weisz Fanni nagy bejelentést tett: jöhet a baba
2018-08-22  /  Szerző:   /   Szerelem Nem vesznek tudomást a nehezítő tényezőkről! Csak a boldogságukra koncentrálnak, és az esküvő után már a családalapítást tervezi Weisz Fanni (25) és férje, Hajmásy Péter (30).Másfél hete kötötték össze az életüket hivatalosan, és ugyan a menyasszony édesanyja, Ágnes nem volt jelen a szertartáson és a lagzin, az ifjú pár szerint kiválóan sikerült az esküvő.

– Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden! Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig az volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült, mindenki imádta – nyilatkozta a Blikknek a fiatal ara, Weisz Fanni, aki egy festői budai erdei tisztáson mondta ki a boldogító igent kedvesének, akit szerelmük hajnalán a Citadellán csókolt meg első alkalommal.A csodálatosan sikerült szertartás és lagzi után– amelyet az egyik fővárosi szórakozóhelyen tartottak – már a közös jövőt tervezik a fiatalok. A nászút ugyan még várat magára, ám az Isten színe előtt tett szent esküvés után az már hamar szóba került, hogy családot alapítanának. Sőt, Fanninak határozott tervei vannak, két gyermeket szeretne, és már alig várja, hogy megszülessenek. Az első lépést már megtették az úton a násszal, hiszen a gyönyörű modell vallja, szépen sorjában következzenek a családi események.

– Természetesen szeretnénk saját családot. Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban. A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz. Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnék majd adni, hogy boldogok legyenek az életben. Úgy gondolom, ha ő vagy ők boldogok lesznek, én is az leszek – jelentette ki a Blikknek Fanni.A tökéletes esküvő után a tökéletes nászút sem maradhat el, ám Fanni és Péter még nem döntötték el, hol töltik majd a mézesheteiket.

– Nekem nagy vágyam a hidegből a melegbe utazni, és még Petinek sem volt ilyen vakációja, így az is egy opció, hogy egy kicsit eltoljuk a nászutunkat. Most még csak tervezgetjük, de még nem tudom pontosan, mi lesz belőle – mesélte a Blikknek Weisz Fanni.

Forrás: Blikk