Vidéken alapíthat családot Harry herceg
2017-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Lázban ég az egész világ Harry herceg (33) és Me­ghan Markle (36) eljegyzésének hírétől! A brit miniszterelnök, Theresa May (61) mellett az egykori amerikai elnök, Barack Obama (56) is meleg szavakkal gratulált az ifjú párnak.A pár májusban kel egybe a windsori kastély Szent György- kápolnájában. – A királyi család állja az esküvő költségeit, az uralkodó is ott lesz – írták a Buckingham-palota közleményében. A londoni fogadóirodák azt feltételezték, hogy Meghan a Westminster-apátságban mondja ki a boldogító igent Harrynek, ahol Vilmos herceg és Katalin hercegnő is esküdött. Amerikai állampolgárként, de már az anglikán vallásra áttérve vonul oltár elé Meghan.

A pár gondosan megtervezte közös életük minden részletét, már biztos, hogy a Kensington-palota birtokához tartozó Nottingham Cottage-ba költöznek be, amely idáig Harry legénylakása volt, előtte pedig Katalin hercegné (35) és Vilmos herceg (35) lakott benne. Harry négy éve él egyedül a Nott Cottnak becézett házban, amelyben két hálószoba, egy kisebb nappali, fürdőszoba és konyha található. Bátyjához hasonlóan, ha eljön a családalapítás ideje, valószínűleg nagyobb házba költöznek majd Harryék is.A brit sajtó szerint a herceg gyermekkori otthonához közel eső Luckington Court lesz az a vidéki ház, ahol a szerelmesek letelepednek. A 2,6 milliárd forint értékű ház gyönyörű birtokkal rendelkezik. Az eljegyzés bejelentését követően elárasztották a világsajtót a színésznőről korábban készült képek, nagy érdeklődést váltott ki az a fotó, ami a 15 éves Meghant ábrázolja, amint turistaként először fotózkodik a Buckingham-palota előtt.

Néhány felvételen látható, hogy a szépség az Áll az alku amerikai változatában egyike volt a nyereményt rejtő aktatáskákat őrző hölgyeknek. – Vakrandi volt, semmit sem tudtunk egymásról, egyetlen sorozatban sem láttam őt. Azonnal beleszerettem Megbe – vallotta be Harry az első, eljegyzés utáni interjúban, majd hozzátette, remek csapatot alkotnak együtt.Szakértők szerint kifejezetten „jó vásárt csinált” Meghan Markle-val a királyi család. Markle ugyanis régóta aktívan részt vesz a politikában. Remek szónok, aki főként feminista kérdésekben adott hangot véleményének. Harry herceg választottja már tizenegy éves korában elérte, hogy az egyik kozmetikumgyártó cég megváltoztassa egy reklámját, amiről úgy érezte, hogy sérti a nőket. Meghan származását tekintve is igen különleges üzenetet hordoz, hiszen míg édesapja oldaláról a felmenői hollandok, angolok, írek és skótok, akik között nemesek is akadnak, addig anyai ősei rabszolgák voltak Georgiában.

Forrás: Blikk