Véget ért Darnyi Tamás úszólegenda házassága
2021-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy tűnik, Darnyi Tamás úszólegenda és Jónás Rita színésznő útjai különváltak, a sportoló pedig azóta más mellett találta meg a boldogságot.

Bár az álompár évtizedeken át élt együtt, szeretetben neveltve közös gyermeküket, úgy tűnik, már nem laknak egy fedél alatt. Igaz, korábban kétlaki életet éltek – az év egyik felében Floridában tartózkodtak, a másik részében pedig Budapesten –, a Bors információi szerint Darnyit gyakran látni a budapesti úszóiskola körül, ám felesége nélkül.

„Jónás Ritát régóta nem láttuk. Én úgy tudom, a tengerentúlon maradt a gyerekeikkel” – mondta el egy szülő a lapnak, aki évek óta a Darnyi úszósuliba hordja gyermekét.

Egy másik informátor szerint a sportoló az elmúlt hónapokban a korábbinál is több időt tölt Budapesten, azon belül pedig egy óbudai kis utcában figyeltek fel rá. Állítólag rendszeresen ugyanabba a házba tér be délután, este, majd távozik onnan reggelente; néha látni egy kismamát is, aki egy pici gyermekkel jön ki a kertkapun, illetve babakocsit tologat.

Noha maga az úszólegenda nem nyilatkozott a Borsnak, a lap információi szerint a környékbéliek előtt nem titok, hogy a bajnok új párra lelt, sőt, a kisbabának ő az édesapja. Új párjával való kapcsolata már évek óta tarthat: szintén egy Rita nevű asszonyba szeretett bele, aki – Darnyihoz hasonlóan úszást – tanít gyermekeknek.

Forrás: Blikk