Kiderült, milyen férj valójában Pataky Attila
2021-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hét éve boldog házasok: Pataky Attila és Orsi a mai napig az igazi szerelmesek életét éli.

 

Egy Edda-koncerten kezdődött minden: először csak barátok voltak, aztán annak rendje és módja szerint egymásba is szeretett Pataky Attila és Orsi. Ennek immár 12 éve, azóta sok víz lefolyt a Dunán, ám a szenvedélyük tüze kiapadhatatlannak tűnik. Erről vallott most a Story magazinnak Attila.

Elmondta: ahhoz, hogy ez így legyen, mindkettejüknek sok energiát kell befektetnie. Ugyan egyikük sem akarja a másikat birtokolni vagy korlátozni, de az egészséges egymásra odafigyelést elengedhetetlennek tartja a szerelemben. Ő például észben tartja kedvese kedvenc ételét, születés- és névnapját, a házassági évfordulójukat, vagy akár Orsi ruhaméretét, így bármikor meg tudja lepni az asszonyát egy menő bőrdzsekivel.

Közös szenvedélyük az Edda: mindketten imádják az Edda-dalokat, -koncerteket, -táborokat. Orsi majdnem minden koncerten ott is van, ám ha mégsem, akkor sincs baj: Attila szerint meg kell adni kölcsönösen egymásnak a szabadságot is. „Ne a hiányt keressük, hanem mindenben és mindenkiben találjuk meg azt, ami benne van” – mondja Attila.

Az utóbbi egy évben az énekes számára megvolt a pokoljárás is: emlékezetes, hogy a koronavírus bizony ledöntötte a lábáról Attilát: elmondása szerint a felesége mentette meg az életét, mert ő már feladta és búcsúzni hívta telefonon, de akkor Orsi nem engedte el. Azt mondja, a feleségétől kapott szeretete gyógyította meg. Attila szerint az elmúlt megerősítette abban, hogy hallgasson édesanyja bölcsességére: minden boldogságmorzsáért le kell hajolni az életben. Neki a legfőbb boldogsága most a szerelem.

Forrás: Blikk