Vastag Csaba balhézott a Nyerő Párosban
2023-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Igencsak kemény jelenetek zajlottak le a Nyerő Páros csütörtöki adásában. Számos veszekedésnek, féltékenységnek és kiborulásnak lehettek tanúi a nézők.

A legnagyobb vita Boráros Gábor és felesége, Jákli Mónika közt alakult ki. A szerelmesek közti konfliktus a páros feladat közben robbant ki, ugyanis a feledékenység és a sietség nagy feszültséget okozott közöttük. A vita odáig fajult, hogy Gábor megdobálta a szerelmét, a dühe pedig később sem csillapodott: a többiek próbálták nyugtatgatni őt, ugyanis nagyon megharagudott Mónira.

Boráros a játék után, a villába visszatérve sem tudott lehiggadni, magányosan őrjöngött a kertben, és Curtis volt az egyetlen, aki kimerészkedett hozzá, hogy megpróbálja lecsillapítani.

Ezután a tábortűznél még több vita alakult ki. Először Curtis és Joe vesztek össze, ugyanis szóba került a baráti elfogultság kérdése. Curtis kifejtette, hogy ő mindig a barátaira szavaz majd, és inkább az illető és a közte lévő kapcsolatot veszi figyelembe, nem a teljesítményt. Joe-nak ez nem igazán tetszett, amit szóvá is tett a rappernek.

Ezután Vastag Csaba borult ki, ugyanis kemény vitába keveredtek Vokság Virágékkal. A veszekedést az váltotta ki, hogy több dologban sem értettek egyet, legyen szó a klikkesedésről vagy éppen arról, hogy az énekes párjáról többen is azt gondolják, nem őszinte. Vastag Csaba olyan dühös lett, hogy káromkodni kezdett, és még a felesége sem tudta lenyugtatni őt.

Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel... Én akkorát néztem, mert nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre

– mondta Valentényi Laci, Voksán Virág párja az incidens után.