Válságban van Böde Dániel házassága
2019-08-29  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Úgy tűnik, karrierje mellett Böde Dániel magánéletében is nagy változás állt be a közelmúltban. A Ripost értesülései szerint komoly válságba került a labdarúgó házassága és már hónapok óta külön él családjától.

Bode Daniel

A lap úgy tudja, a megromlott kapcsolaton Bödéék áprilisban született harmadik gyereke sem tudott segíteni. Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint a támadó mindent megtett házasságáért, de egy ponton túl már nem volt visszaút.

A nyilatkozó személy elárulta, hogy a Fradi korábbi csatárát volt klubjában találta meg újra a szerelem, ugyanis már egy ideje egy párt alkot a Ferencváros egyik kézilabdázójával, akivel a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőre is ellátogatott.

Bode Daniel

"Együtt érkeztek a VIP-páholyba, végig egymás mellett ültek, szurkoltak, s mindenki láthatta, hogy együtt vannak, nem titkolóznak” - nyilatkozta az informátor.

Egy másik közeli ismerős azt is elárulta a Ripost munkatársainak, hogy már hónapok óta együtt élnek.

A lap információit Böde nem kívánta kommentálni, az FTC pedig csak annyit fűzött az ügyhöz, hogy kézilabdázójuk a csapat előtt álló kihívásokra koncentrál.

Forrás: Blikk