Valódi playboyként élt a nőfaló herceg
2019-10-11  /  Szerző:   /   Párkapcsolat III. Rainier herceg (†81) és Grace Kelly (†52) második gyermekeként született II. Albert herceg (61).

II. Albert herceg

Nemcsak a főúri címet örökölte, hanem apja nőcsábász természetét is. Képtelen volt parancsolni a vérének, falta a nőket, akiktől két törvénytelen gyermeke is született. A botrány nem sokkal esküvője előtt derült ki. Felesége, Charlene Wittstock (41) állítólag háromszor is meg akart szökni, miután megtudta, hogy a férje megcsalta. Visszavitték a palotába, és a menyegzőre is sor került, ám az ifjú ara végigsírta a ceremóniát.

II. Albert herceg

– A hercegi család azt reméli, hogy az esküvő túlragyogja majd a híreket Albert eltitkolt gyermekeiről – idézett a brit Daily Mail egy informátort.

Jazmin Grace Grimaldi (27) a herceg Tamara Rotolóval (57) folytatott viszonyából született, aki légiutas-kísérő volt. A lányt hosszas pereskedés után elismerte gyermekeként a herceg, Jazmin jól kijön Albert feleségével és az ikrekkel is.

Jazmin Grace Grimaldi

Albert törvénytelen fia, Alexandre Grimaldi-Coste (16) a togói stewardess, Nicole Costéval (47) folytatott kalandjából született. Albert végül trónra lépése után őt is elismerte fiaként.

Alexandre Grimaldi-Coste

Anyósához, az egykori hollywoodi filmsztár Grace Kellyhez hasonlóan Charlene is kénytelen volt eltűrni, hogy az ő férje is lépten-nyomon megcsalja. Kapcsolatuknak Alberttel az sem tett jót, hogy bennfentes információk szerint a feleség sokáig nem tudott teherbe esni. Aztán 2014. december 10-én megszülettek a pár ikrei, akik lombikprogram segítségével fogantak.

II. Albert herceg

Albert agglegény életmódja miatt sokáig kérdéses volt az utódlás és a hercegség. Egy szerződés értelmében 2002-ig úgy volt, hogy fiúörökös híján Monaco újra Franciaországhoz tartozik majd. Az uralkodóval szemben komoly elvárás volt tehát, hogy gondoskodjon egy fiúgyermekről. Az alkotmány értelmében az örökös csakis házasságon belül született utód lehet, ezért is volt fontos, hogy Albert megnősüljön. Charlene kitartása volt a kulcs, hogy hercegné lehessen. Négy évig várt Monacóban arra, hogy a herceg döntsön, elveszi-e feleségül.

II. Albert herceg 

Albert kalandjai gyakran jelentek meg a bulvárlapok címlapjain. Sharon Stone-nal (61), Lisa Marie Presley-vel (51) és Halle Berryvel (53) csak rövidebb afférja volt, de a híresen nőcsábász herceg együtt járt Gwyneth Paltrow (47) és Brooke Shields (54) színésznőkkel, valamint Naomi Campbell (49) és Claudia Schiffer (49) szupermodellekkel is.

Forrás: Blikk