Valentin napi smink recept
2017-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs Szeretnéd emlékezetessé tenni idén a szerelmesek napját, esetleg újra el akarod csábítani a párodat? Íme, néhány gyönyörű nőies smink Valentin-napra, hogy elkápráztasd a nagy Ő-t!

A csábító

Ha egy szexi mégis klasszikus sminket szeretnél, akkor válaszd a  finoman hangsúlyozott szemeket, és merész színű ajkakat. Vigyél fel az arcodra alapozót, de ne vidd túlzásba, a bőrhibákról az erős szemek és ajkak úgyis elterelik a figyelmet. Szemhéjtus segítségével emeld ki a szemeidet a szempillák mentén, majd vigyél fel lágy üde pírt az arccsontodra. Végül a műveletet egy vadító piros rúzzsal fejezd be. Ezzel a csábító sminkkel biztosan felhívod magadra a figyelmet!

A romantikus

Egy lágy rózsás sminkkel soha nem lősz mellé, ha a természetességet, ártatlanságot, és a romantikus oldaladat szeretnéd hangsúlyozni. Szerencsére ma már rengeteg rózsaszín alapú sminktermék közül válogathatunk, így könnyedén megtalálhatjuk bőrtónusunknak megfelelőt. Vigyél fel az arcodra egy könnyű alapozót, majd keverj össze kétféle rózsaszín szemhéjpúdert, egy sötétet és egy világosabbat, és vidd fel a szemhéjadra. A világosabb árnyalat a belső szemzughoz kerüljön, míg a sötéttel játssz egy kicsit a szemek külső sarkában. Ez mélységet ad a szemeidnek. Tedd igézővé a tekinteted szempillaspirállal, az ajkaidat pedig emeld ki egy visszafogott bogyó rózsaszín ajakfénnyel. Végül fejezd be a műveletet egy csipetnyi arcpírrel.

A titokzatos

Ha nem félsz játszani az intenzívebb színekkel, készíthetsz fülledt titokzatos füstös szemsminket. Ez a smink tökéletes egy gyertyafényes vacsorához. Használj fém és föld színeket, ez mélységet és drámát ad a tekintetednek. Megjelenésed élénk, és ellenállhatatlan lesz. Szemceruzával emeld ki a szemeidet, és a felső szempillák mentén satírozd kicsit el a szépen meghúzott vonalat. Majd vigyél fel szempillaspirált, és emeld ki az arccsontodat pirosítóval. A szádhoz nincs szükség másra, mint egy visszafogott szájfényre, és már kész is a tökéletes Valentin-napi smink!Forrás: Life.hu